03 / 05 / 2024

Birlik Toptan

Birlik Toptan

Birlik Toptan Satış Mağazaları Yalova ve Gölcük şubelerini hizmete açtı

Pak Birlik İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Pak Birlik İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Anonim Şirketi Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Polat tarafından kuruldu.

Tuzla Birlik Sitesi'nde duran kentsel dönüşüme site sakinlerinden tepki!

İstanbul'un Tuzla ilçesinde bulunan Birlik Sitesi'ndeki hak sahipleri, 4 yıldır inşaatı yapılmayan kentsel dönüşüme tepki gösterdi.

Ankara'da 462 günübirlik ev denetlendi!

İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada Başkent Ankara'da toplam 462 günübirlik evin denetlendiğini ve 5 günübirlik eve ceza uygulandığını belirtti.

Bizim Toptan'ın mağaza sayısı 174'e yükseldi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Organize toptan market Bizim Toptan, mağaza sayısını 174'e yükseltti.

Karacakar Toptan Gıda Ürünleri İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Karacakar Toptan Gıda Ürünleri İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Karacakar Toptan Gıda Ürünleri İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Ankara'da günübirlik kiralık evler huzur kaçırıyor!

Ankara'da emlakçılar tarafından günübirlik olarak kiraya verilen daireler bölgede gerginlik yaratıyor. Kiraya verilen evlerin fuhuş için kullanılması çevre halkının huzurunu kaçırıyor. 

Ankara'da usulsüz kiralanan 16 günübirlik evin işletmecisine 206 bin 487 TL ceza!

Ankara'da polis ekipleri tarafından günübirlik kiralanan evlere yönelik yapılan denetimde,16 işletme sahibine 206 bin 487 lira idari ceza verildi.

Babacan Birlik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babacan Birlik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Caner Babacan, Hasan Babacan ve Selmahan Babacan ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da perakende ve toptan fiyatlar arttı!

İTO verilerine göre, İstanbul'da ocak ayında bir önceki aya göre perakende fiyatlar yüzde 1.16, toptan fiyatlar yüzde 1.31 arttı.

Birlik Tuz İnşaat Kimya Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birlik Tuz İnşaat Kimya Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Yılmaz tarafından kuruldu.

Mustafa Aydın: AVM kiracısı markalar birlik olmalı!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, AVM ve mağazalar arasındaki kira sorunlarına değindi. Aydın, “AVM kiracısı markalar birlik olup ortak bir söylem geliştirirse sonuç alabilir. Aksi takdirde durum kiracılar açısından içinden çıkılmaz hale gelir” dedi. 

Birlik Home Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Birlik Home Mimarlık Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin tL sermaye bedeli ile Hüseyin Çabuk ve Muzaffer Çabuk ortaklığında kuruldu.

Zonguldak'ta evlerini günübirlik kiraya verenlere 77 bin 56 TL ceza!

Zonguldak'ta evlerini günübirlik kiraya veren 4 ev sahibine, 77 bin 56 TL idari para cezası kesildi. 

Birlik Toptan Haberi

Birlik Toptan

Akyürek Holding iştiraki olarak 2004 yılında kurulan Birlik Toptan Satış Mağazaları büyüme hedefleri doğrultusunda mağaza açılışlarına hız kesmeden devam ediyor.  Müşterilerine ve iş ortaklarına sunduğu güler yüzlü, çağdaş hizmet anlayışı ve uygun fiyatları ile rekabet avantajı sağlayan Birlik Toptan Satış Mağazaları kısa zamanda perakendecilerin tercih ettiği bir toptan satış mağazaları zinciri haline geldi. 12 Mart Salı günü Yalova Mağazasını ve hemen ardından 14 Mart Perşembe günü de Gölcük Mağazasını hizmete açan Birlik Toptan Satış Mağazaları bu açılışlar ile birlikte 15 şubeye ulaştı


Müşterilerine, aynı çatı altında farklı markaları sunması, uygun fiyat ve ödeme koşulları ve bölgesinde yer alan müşterilere ürünlerini düşük maliyetlerle ulaştırma imkanı gibi birçok avantaj sunan Birlik Toptan Satış Mağazaları’nın Yalova şubesi 800 m², Gölcük şubesi ise 500...