15 / 05 / 2024

Birmingham Post iş ödülleri

Birmingham Post iş ödülleri

İngiltere'nin önde gelen medya gruplarından Birmingham Post'un 'İş Ödülleri' gecesinde THY rüzgarı esti. THY Birmingham Ofisi'nin ana sponsorluğunda düzenlenen gece, ülkenin en büyük toplantı salonlarından ICC'de yapıldı.

Daha iyi bir bina yönetmeliği Maraş'taki depremin etkisini azaltır mıydı? Washington Post'tan deprem analizi!

Dünyanın onlarca ülkesinden Türkiye'ye yardım ekipleri ve erzak yollanırken; ABD'nin önde gelen gazetelerinden Washington Post tarafından yapılan geniş çaplı analizde depremin neden bu kadar ölümcül olduğu bir bir sıralandı. İşte ayrıntılar...

Englısh Post Ofis İşletmeciliği Ve Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Englısh Post Ofis İşletmeciliği Ve Restorasyon Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 15 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile English Post Office Limited tarafından kuruldu.

Midilli Post Prodüksiyon Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Midilli Post Prodüksiyon Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Özbek tarafından kuruldu.

Aras Kargo, Austrian Post'un satın alma opsiyonunu reddetti!

Aras Kargo, Avusturyalı ortakları Austrian Post'un, şirketteki payını yüzde 25'ten yüzde 75'e çıkarmak için sundukları satın alma opsiyonunu reddetti.

Alibaba Group, South China Morning Post'u satın alacak!

Dünyanın en büyük eticaret şirketlerinden Alibaba Group Holdings'in sahibi Jack Ma, Hong Kong merkezli South China Morning Post adlı gazeteyi ve bununla ilişkili medya varlıklarını satın almak için anlaştı.

2001 yılında tarihi yalılar Washington Post'a konu olmuş!

2001 yılında İstanbul Boğazı'ndaki tarihi yalılarının bir türlü restore edilmeyişi, yalıların yıkılmaya yüz tutmuş halleri, Amerika'nın önde gelen gazetesi Washington Post'ta bir makaleye konu olmuş.

İşte Hollywood ünlülerinin evleri!

Los Angeles kenti tarihinin en kurak günlerini yaşarken, Hollywood ünlülerinin evlerini havadan fotoğraflayan ve su israfını gösteren New York Post, “Bırakın toz içsinler” başlığı attı.

THY Birmingham Avrupa'nın en iyi hava şirketi seçildi!

İngiltere'nin önde gelen medya gruplarından Birmingham Post'un 'İş Ödülleri' gecesinde THY rüzgarı esti. THY Birmingham Ofisi'nin ana sponsorluğunda düzenlenen gece, ülkenin en büyük toplantı salonlarından ICC'de yapıldı.

Deutsche Post DHL'den Türkiye’ye 100 milyon Euro’luk yatırım!

Deutsche Post DHL, Türkiye’de beş yıl içinde 100 milyon euro’luk yatırım yapacağını açıkladı. Deutsche Post DHL CEO’su Frank Appel, “Gelişmekte olan pazarlarda daha çok büyüme hedefliyoruz. Türkiye de bizim için kritik bir öneme sahip" dedi

Aras Kargo'nun yüzde 25'i Austrian Post'a satıldı!

Türkiye'de kargo sektörünün önde gelen şirketlerinden Aras Kargo'nun yüzde 25'lik hissesi Avusturyalı Austrian Post'a satıldı. Austrian Post, Aras Kargo'nun yüzde 25'lik hissesi için 125 milyon TL ödedi...

Dünyayı değiştirecek 5 projede Kanal İstanbul ilk sırada!

Amerikan Huffington Post haber sitesi, dünyayı değiştirecek 5 projeyi tanıttı. Site, Kanal İstanbul'u dünyayı değiştirecek projeler arasında ilk sıraya yerleştirdi. Bu projeyle Karadeniz ve Marmara Denizi ikinci kez bağlanacak...

Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği, ABD'nin en iyisi seçildi!

ABD'de yayımlanan Washington Post Express gazetesi, "Washington'ın En İyileri 2011'' yarışması düzenledi. Okuyucuların oylarıyla belirlenen sonuçlara göre, Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği, "En İyi Büyükelçilik" seçildi

Jennifer Post'tan Türk evlerine Amerikan tasarımları!

Her biri ünlü tasarımcılarla anlaşma yaparak ürünlerinde farklılık oluşturuyorlar. Genellikle Türk ve İtalyan tasarımcılarla çalışan Lazzoni de bunlardan biri. Son yeniliği ise ünlü Amerikalı iç mimar Jennifer Post ile yaptığı işbirliği.

Birmingham Post iş ödülleri Haberi

Birmingham Post iş ödülleri

İngiltere'nin önde gelen medya gruplarından Birmingham Post'un 'İş Ödülleri' gecesinde THY rüzgarı esti. 

THY Birmingham Ofisi'nin ana sponsorluğunda düzenlenen gece, ülkenin en büyük toplantı salonlarından ICC'de yapıldı. Birmingham THY Müdürü Selim Öztürk ve Birmingham THY personelinin katıldığı gecede, Türkiye'den özel olarak getirilen hostesler Seda Pişkin Gürel, Neslihan Tekin ile uçan aşçılar Züleyha Hatipoğlu ve Yakup Mutlu davet boyunca konuklara lokum, baklava ve gül sulu sıcak havlu sunarak, büyük ilgi topladı. 


Davete, Gölge Maliye Bakanı İşçi Parti milletvekili Ed Balls, Birmingham Belediye Başkanı Lord Mayor Shafique Shah, Trinity Mirror Yaym Grubu Midland Başkanı Marc Reeves, Birmingham Havaalanı CEO'su Paul Kehoe'nin yanı sıra sporcular, sanatçılar, işadamları, yayıncüardan oluşan 800 kişilik davetli topluluğu katıldı. 


Sefer sayısı 12'ye çıkacak 

Gecede konuşan THY Birmingham Müdürü Öztürk, bölgenin iş...