21 / 05 / 2024

Birşah Murat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Birşah Murat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Birşah Murat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 25 Şubat 2015'te, 200 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da, Yılmaz Sümer, Musa Kazım Ayan ortaklığında kuruldu.

Kaçak yapıda gelinen son nokta! Öyle bir kaçak oda yaptılar ki sanki yürüyüp gidecek gibi...

Kaçak yapılaşma ile mücadele hız kesmeden devam ediyor. Ülke genelinde tespit edilen kaçak yapılar tek tek yıkılırken dün sosyal medyanın gündemine bir kaçak yapı düştü. Öyle bir kaçak oda yapmışlar ki adeta yürüyüp gidecekmiş gibi. İşte o kaçak yapı...

AFAD İstanbul'da deprem riski en yüksek ilçeleri açıkladı! Uzman isim değerlendirdi: Hiçbir şekilde bina yapılmaz...

AFAD, İstanbul'da beklenen olası İstanbul depremi için tehlikeli 15 ilçeyi açıkladı. Zemin sıvılaşması riskine değinen uzmanlar bu ilçelerde hiç bir şekilde bina yapılamaz diye bir şeyin söylenemeyeceğini açıkladı.

A101'de 7 kg Peros toz deterjan 109 TL'ye, 12'li tuvalet kağıdı 46 TL'ye, Birşah Bidon yoğurt 39 TL'ye düştü!

A101 haftanın indirimli aktüel ürünlerini duyurdu. İndirim kapsamında 7 kg Peros toz deterjan 109 TL'ye, 12'li tuvalet kağıdı 46 TL'ye, Birşah Bidon yoğurt 39 TL'ye düştü. İşte indirimli aktüel ürünler kataloğu.

Aile Bakanlığı ek bir ödeme de yapıyor. Tek bir şartları var

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik yapılan ödemelere 2 ay daha devam edilecek. Sonrasında ödemelerin başka bir program adı altında yapılması bekleniyor. Bakanlığın vatandaşlara ek ödeme de yaptığı birçok kişi tarafından bilinmiyor. Ancak ek ödemeyi almak için bazı ş

Migros'tan unutulmayacak kampanya! Tuvalet kağıdına öyle bir indirim yapıldı ki neredeyse bedavaya geldi

Ürünlere gelen zamların ardı arkası kesilmiyor. sık sık yapılan zamlar ve indirimlerle gündeme gelen tuvalet kağıdına bir indirim daha yapıldı.  Migros marketler zincirinin bir müddet indirim yaptığı tuvalet kağıdına bir indirim daha geldi.

QNB Finansbank hesabı olan acilen baksın! Flaş bir duyuru yapıldı! Çok acil şubeye gitmeniz gerek!

QNB Finansbank hesabı olanlar nefes bile alamadan çabucak buraya baksın! İnanılmaz bir açıklama yapıldı! Eğer yayımlanan listede adınız varsa hemen şimdi şubeye gitmeniz gerekiyor!

Altın fiyatları hakkında bomba bir uyarı yapıldı

Altın fiyatlarında yaşanan son gelişmeler vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Altınla ilgili vatandaşlara bomba bir uyarı daha yapıldı. İşte uyarılarıyla ilgili tüm detaylar...

İndirime doymayan ayçiçek yağına bir kampanya daha yapıldı! Bu çılgın fiyat aklınızı alacak! 20 Mart 2023 fiyat listesi

2023'te indirim üstüne indirim yapılan sıvıyağ, vatandaşın da en çok rağbet ettiği ürünler arasında yer aldı. MİGROS, müşterilerine 'kıyak' tadında bir kampanya yaptı.Market market dolaşmaya gerek kalmadan indirimi değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Konut, arsa ve ahır yapımı geri ödeme şartları peş peşe belli oldu! Depremden etkilenenler dikkat! AFAD resmen açıkladı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehirde yıkımlara neden oldu. Depremlerin ardından Konut, arsa ve ahır yapımı geri ödeme şartları peş peşe belli oldu! Depremden etkilenenler dikkat! AFAD resmen tek tek açıkladı! 

Yapı Kredi Bankası'ndan müşterilerini yakından ilgilendiren flaş bir açıklama! Yapı Kredi hesabı olanlar dikkat

Yapı Kredi Bankası'ndan müşterilerine yönelik önemli bir açıklama yapıldı. Bankada hesabı olanlar bu açıklamayı dikkatli şekilde okuması tavsiye edildi.

Ziraat Bankası'nda hesabı olanlar dikkat! Flaş bir açıklama yapıldı

Ziraat Bankası'nda hesabı olan vatandaşlarla ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Vatandaşların belirlenen hediye tutarından faydalanması için yapması gerekenler anlatıldı.

Az önce kırmızı bir kodlu uyarı yapıldı! Elinde dolar, euro, altın ne varsa herkes dikkat

Kısa bir süre önce dünyaca ünlü kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings'ten ABD ve Avro Bölgesi ekonomilerinde durgunluk uyarısı yapıldı. Yatırımları olan vatandaşların bu durgunluk uyarısını dikkate almaları gerektiği ifade edildi.

Bir Tuğra Yapı Malzemeleri Hırdavat Gıda Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

 Bir Tuğra Yapı Malzemeleri Hırdavat Gıda Tekstil Limited Şirketi Ümraniye'de Mehmet Demiray tarafından kuruldu.

Birşah Murat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Birşah Murat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Birşah Murat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile 25 Şubat 2015'te, Yılmaz Sümer, Musa Kazım Ayan ortaklığında kuruldu.


Birşah Murat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;A - İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve                araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya...