30 / 04 / 2024

birtur inşaat gökçebel evleri

birtur inşaat gökçebel evleri

Denize 100 metre mesafede yükselen Gökçebel Evleri 'nde fiyatlar 600 bin liradan başlıyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor

İzmir'de yıkılan apartmanların müteahhitleri: İnşaatı o zamanın şartlarına göre yaptık!

İzmir'de 6.6 büyüklüğündeki depremde 114 kişinin ölümüne neden olan binaların müteahhitlerinin de aralarında odluğu 9 kişi adliyeye sevk edildi. Müteahhitlerin savcılıkta verdikleri ifadede, "Biz o zamanın şartlarına göre inşaat yaptık" dedi.

Rize'de inşaat halindeki köprü çöktü: 3 yaralı!

Rize'nin Güneysu ilçesine bağlı Yenicami köyünde inşaat halindeki köprü çöktü, yaşanan olayda 3 kişi yaralandı.

K Building İnşaat Gıda Tekstil Mobilya Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

K Building İnşaat Gıda Tekstil Mobilya Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Shener Enverov Kodzhebashev tarafından kuruldu.

Ceya Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceya Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayla Çabuk, Ayşegül Özdemir, Dicle Geçici, Harun Tan, Kasım Günay, Muhammet Yusuf Özdemir ve Ruken Zengin tarafından kuruldu.

My Yıldızlar İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Yıldızlar İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Melik Yıldız tarafından kuruldu. 

Kent Kurumsal Danışmanlık İnşaat Gıda Emlak Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Kurumsal Danışmanlık İnşaat Gıda Emlak Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Başer tarafından kuruldu.

Tarih Enerji Mimarlık Mühendislik İnşaat Güçlendirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarih Enerji Mimarlık Mühendislik İnşaat Güçlendirme Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Türkmen ve Fatih Dindar tarafından kuruldu.

Linaks Proje Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Linaks Proje Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Büyükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Akkol tarafından kuruldu.

Gökçebel Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Gökçebel Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Jules Rakos tarafından kuruldu.

Yusuf Haktanır İnşaat Gıda Tekstil Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Haktanır İnşaat Gıda Tekstil Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Haktanır tarafından kuruldu.

Less Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Less Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Altun tarafından ortaklığıyla kuruldu.

Halefoğlu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halefoğlu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Halef Yılmaz tarafından kuruldu. 

Makki Havacılık Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Makki Havacılık Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli açıldı.

birtur inşaat gökçebel evleri Haberi

birtur inşaat gökçebel evleri

Gökçebel Evleri Bodrum Yalıkavak Gökçebel 'de 10 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. 180 metrekare alana sahip 3+1 villaların bulunduğu projede satışlar devam ediyor.


Yalıkavak Gökçebel Evleri Birtur Homes imzası taşıyor. Fiyatların 600 bin liradan başladığı Gökçebel Evleri 'nden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.



Bodrum Gökçebel Villaları konum olarak; denize 100 metre, Yalıkavak merkeze ise 1 kilometre uzaklıkta yükseliyor. Projenin ortak kullanım alanları arasında 200 metrekare alana sahip yüzme havuzu bulunuyor.


Birtur Homes Gökçebel Evleri 'ne sahip olmak isteyenler yüzde 50 peşinat ödedikten sonra kalan konut tutarı için 18 ay vade imkanından yararlanabiliyor. Projedeki konutlar deniz manzarasına sahip.


(252)386 43 94

www.birturhomes.com

Ceren...