30 / 04 / 2024

Bışar Yapı İnşaat

Bışar Yapı İnşaat

Bışar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bişar Yüce tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Kuşdili Caddesi' nde kuruldu.

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Büyüktaş tarafından kuruldu.

İbşir Yapı İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbşir Yapı İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Turan İbşir tarafından kuruldu.

3b Büyük Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

3b Büyük Yapı İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da Yılmaz Büyükkara tarafından kuruldu.

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden depreme hazırlık çağrısı!

17 Ağustos'ta Kocaeli'de meydana gelen depremin 22. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisligi Bölümü depreme hazırlık için çağrıda bulundu. 

Al Bına Al Asası Yapı İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Bına Al Asası Yapı İnşaat Ve Genel Ticaret  Limited Şirketi Fatih’te  100 bin  TL sermaye bedeli Ayman Alhadı aA Bıleıd  ve  Sedeq Elhadı A.Belaıd  tarafından kuruldu.

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yanık tarafından kuruldu.

Ar Bina İnşaat Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Ar Bina İnşaat Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bedrettin Arslanboğa tarafından kuruldu.

Özyaşar Grup İnşaat Metal Mobilya Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Özyaşar Grup İnşaat Metal Mobilya Orman Ürünleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Yapıcı tarafından kuruldu.

Bşk Enerji İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bşk Enerji İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Bşk Enerji İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli Kağıthane'ye yapıldı. 

Sates Yapı İnşaat Ve Su Arıtma Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sates Yapı İnşaat Ve Su Arıtma Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Karım Ahmed tarafından kuruldu.

Cht Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cht Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Öztürk tarafından kuruldu.

2. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı 11 Nisan'da açılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası tarafından düzenlenen “2. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı” 11 Nisan'da açılıyor.

Bışar Yapı İnşaat Haberi

Bışar Yapı İnşaat

Bışar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bişar Yüce tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Kuşdili Caddesi'nde kuruldu. 


Bışar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık...