29 / 04 / 2024

Bishinkai Medical Corporation

Bishinkai Medical Corporation

Japonya’nın hastane zinciri Bishinkai Medical Corporation bünyesinde, Takasaki’de açılan Kurosawa Hastanesi’ni Anikya İznik Çinileri süslüyor. Her kat için ayrı ayrı yapılan çini desenleri ile hastane ortamı rengarenk bir sanatsal atmosfer kazandı.

Koç Grubu o ünlü hastaneyi satın aldı!

Türkiye'nin en büyük şirketler topluluğu olan Koç Holding AŞ Anatolia Hospital markası altında hizmet veren Kemer Medical Center Özel Sağlık Hizmetleri Turizm ve Ticaret AŞ'nin yüzde 80'ine denk gelen hissesini satın aldı. 

OYAK'tan dev işbirliği! Çimento'da 740 milyon dolarlık yeni yatırıma imza atıldı!

Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) ve Uzakdoğulu çimento üreticisi Taiwan Cement Corporation (TCC) arasında 2018 yılında başlayan ortaklıkta yeni bir işbirliği yapıldı.

Amerikan hükümetinden Şekerbank'a deprem bölgesi için 100 milyon dolarlık kredi!

Şekerbank ile ABD hükümetinin finansal kuruluşu olan US International Development Finance Corporation (Amerikan Uluslararası Kalkınma Finans Kuruluşu-DFC), şubatta meydana gelen büyük deprem felaketinden etkilenen bölgenin kalkınmasına yönelik 100 milyon dolarlık bir kredi anlaşması imzaladı.

Bedava televizyona sahip almak ister misiniz?

Bedavaya televizyon sahibi olmak isteyen çoktur. Bir startup şirketi olan Teevee Corporation, tüketicilere bedava televizyon vereceğini duyurdu. İşte detaylar!

Sigortacılık sektöründe hangi yatırım hız kazandı? 2023’te 97,9 milyar dolara ulaşacak..

International Data Corporation verilerine göre, 2019'da 37 milyar dolar olan yapay zeka harcamalarının 2023'te 97,9 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Sigortacılık sektöründe ise yapay zeka tabanlı uygulamalar; süreç otomasyonu, sanal asistan, yeni sigortalı gibi alanlarda kullanılıyor.

Stallion Corporation Gayrimenkul İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Stallion Corporation Gayrimenkul İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Farhad Ghulam Sakhı tarafından kuruldu.

Medical Park Göztepe yıllık 27 milyon TL'ye kiraya verilecek!

2007 senesinden itibaren faaliyet gösteren Medical Park Göztepe Hastanesi kiralanıyor. Hastane için 2 milyon 250 bin TL isteniyor. 

Bitcoin 40 bin doları geçti!

ABD'li milyarder, varlık yönetimi şirketi Tudor Investment Corporation kurucu ve yöneticisi Jones'un Bitcoin açıklamaları sonrasında Bitcoin yeniden 40 bin doları geçti. 

Deprem geçirmez bina farkındalığı artıyor!

Sabancı Holding ve Bridgestone Corporation iştiraki Brisa, Bridgestone’un ürettiği kauçuk esaslı sismik izolatör ürünleriyle Türkiye’de binaları depreme karşı koruyan bu yenilikçi çözümler yaygınlaşacak.

Medical Promise Sağlık Turizmi Hizmetleri Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Medical Promise Sağlık Turizmi Hizmetleri Danışmanlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Sulocevizci ve Mustafa Mücahit Gümüş ortaklığında kuruldu.

Water Gate Corporation Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Water Gate Corporation Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Jahid, Jaseel K.Kanarth Abdulla ve Mehmet Ak ortaklığıyla kuruldu...

Water Gate Corporation Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Water Gate Corporation Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Jahid İshan, Emrah Kalabanklı, Jaseel K. Kanarth Abdulla ve Mehmet Ak ortaklığında kuruldu.

Sarıyer'deki dev hastane projesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, CHP ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın itirazı üzerine Sarıyer İstinye’de boğaz sırtlarında Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan eski Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın yapacağı spor akademisi ve spor hastanesinin plan değişikliğini iptal etti.

Bishinkai Medical Corporation Haberi

Bishinkai Medical Corporation

Bishin grubuna bağlı ve içlerinde yaşlı bakım evleri de olmak üzere sekiz sağlık kompleksinin sonuncu olan Kurosawa Hastanesi’nin kurucusu I Sao Kurosawa ve eşi Yumiko Kurosawa, yeni yaptırdıkları hastanenin konsepti olarak, İznik Çinisini seçti. Bu seçimde, ailenin Türkiye’ye geldiklerinde İznik çinisine hayran olmaları büyük rol oynadı.

Japon hastane, İznik çinileri ile sanatsal bir atmosfer kazandı 

Kurosawa Hastanesi’nin iç mimarlarının da İznik çinisini benimsemesiyle, klasik İznik çinisi modern bir yaklaşımla, hastanenin her bölümüne taşındı. Anikya İznik Çinileri, binanın ana girişinden lobisine, kat bankolarından yönlendirme panolarına, kafe bölümünden katlardaki dinlenme nişlerine kadar dekorasyonun bir parçası olarak uygulandı. Her kat için ayrı ayrı yapılan çini desenlerinin renk versiyonları ile hastane ortamı rengarenk bir sanatsal atmosfer kazandı. Anikya İznik Çini tarafından tasarlanan ve üretilen hastanedeki...