15 / 05 / 2024

BİSHKEK Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi zafer çağlayan

BİSHKEK Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi zafer çağlayan

Kırgızistan'daki BİSHKEK Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin açılışını Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan yaptı...

İş Bankası'ndan büyük kıyak! Market alışverişinizi yapmadan tek tıkla katılın!

İş Bankası'ndan hızlı fırsat geldi. Market alışverişine tek tıkla katılın ve büyük avantajları yakalayın!.. İşte ayrıntılar...Hemen bakın...

Market, manav, kasaptan 200 TL alışveriş yapanlar için büyük fırsat! Kampanya için son 17 gün

World Card, marketten, kasaptan ya manavdan 200 TL tutarında alışveriş yapan vatandaşlar için 150 TL puan kazanma fırsatı oluşturdu. Büyük kampanya için geriye sadece 17 gün kaldı.

Amazon'un Prime Alışveriş Festivali günlerinde müthiş indirim avantajları

Amazon'un her yıl dünya çapında Prime üyelerine özel düzenlediği yılın en büyük alışveriş etkinliği Türkiye'de bu yıl "Prime Alışveriş Festivali" adıyla 18-25 Temmuz'da gerçekleşecek. Festival boyunca yapılacak her 200 liralık alışverişe bir çekiliş hakkı verilecek.

Acıbadem’e en büyük açık alışveriş merkezi geliyor!

İstanbul Acıbadem'e Anadolu Yakası'nın en büyük açık alan alışveriş merkezi inşa edilecek. 300 dükkandan oluşacak projede 70 dükkanla The Mandarins Acıbadem projesi de katılacak.

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı.

Tsk Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alış Veriş Merkezi İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Tsk Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alış Veriş Merkezi İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Güngören’de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı tarafından kuruldu.

Alışveriş merkezleri yerini, alışveriş caddelerine bırakıyor!

Türkiye’de artık alışveriş merkezleri yerini “Alışveriş Caddeleri”ne bırakıyor. Gül, “Alışveriş caddeleri, geleneksel pazar anlayışını alışveriş merkezi tarzıyla birleştiriyor. Bu yüzden AVC’lerdeki mağazalar, daha çok ilgi görüyor” dedi.

Mall of İstanbul, Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi!

Türkiye'nin en büyük alışveriş yaşam ve eğlence merkezi Mall of İstanbul, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından, 'Ekstra Büyük Alışveriş Merkezi' kategorisinde "Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi" seçildi.

Antakya TOKİ 956 Konutlar bölgesinde park çalışmaları başladı!

ANTAKYA Belediyesi Fen ve Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri TOKİ 956 Konutlar bölgesinde 19,5 dönüm büyüklüğündeki alanda park-bahçe, mesire ve piknik alanı ve çevre düzenleme çalışmalarına başladı.

Amasya Park Alışveriş Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!

Amasya Park Alışveriş Merkezi Anonim Şirketi, Mehmet Bayraktar Yönetim Kurulu Başkanlığı, Murat Bayraktar, Mustafa Bayraktar Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyar 64 bin 929 TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Kadıköy'de kuruldu.

Melikgazi Mimarsinan'da büyük ölçekli park çalışmaları devam ediyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Şirintepe Mahallesi’nde bulunan ve ıslah projesi sonrasında 40.000 m2 alan üzerinde çok amaçlı ve büyük ölçekli park çalışmasının devam ettiğini söyledi.

1997 yılında Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın yerine dev alışveriş merkezi!

1997 yılında Fenerbahçe Spor Kulübü, stadı başka bir yere taşıyarak elde edilecek alana Akmerkez'i gölgede bırakacak bir alışveriş merkezi kuracakmış ve Büyükşehir'in göstereceği bir yerde 50 milyon dolara yeni bir stat inşa edecekmiş.

1994 yılında Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezi Akmerkez'miş!

Açılışı 1993 yılında açılışı gerçekleştirilen, 150 milyon dolarlık yatırımla kurulan Akmerkez, 245 mağaza ve 165 bin metrekarelik kullanım alanıyla 1994 yılında Türkiye'nin en büyük alışveriş merkeziymiş.

BİSHKEK Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi zafer çağlayan Haberi

BİSHKEK Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi zafer çağlayan

BİSHKEK Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Kırgızistan'da yer alıyor. İnşasına 2009 yılında başlanan AVM'nin açılışı  Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Kırgız meslektaşı Temir Sariyev tarafından gerçekleştirildi. Toplam 80 bin metrekare kapalı alana sahip AVM'de 17 Türk mağazası yer...