29 / 04 / 2024

Amazon'un Prime Alışveriş Festivali günlerinde müthiş indirim avantajları

Amazon'un Prime Alışveriş Festivali günlerinde müthiş indirim avantajları

Amazon'un her yıl dünya çapında Prime üyelerine özel düzenlediği yılın en büyük alışveriş etkinliği Türkiye'de bu yıl "Prime Alışveriş Festivali" adıyla 18-25 Temmuz'da gerçekleşecek. Festival boyunca yapılacak her 200 liralık alışverişe bir çekiliş hakkı verilecek.



Amazon.com.tr olarak Türkiye'deki faaliyetlerine yaklaşık 4 yıl önce başlayan online alışveriş sitesi bu sene  Prime Alışveriş Festivali kapsamında müşterilerine sürprizlerle dolu bir dönem geçirtecek.

Amazon Türkiye Ülke Müdürü Richard Marriott, Amazon'un Prime Alışveriş Festivali boyunca sunacakları avantajlardan ve sürprizlerden tüm Prime üyelerinin faydalanabileceğini belirterek, "28 kategoride yüz binlerce ürünün müthiş fırsatlarla sunulacağı bu festivalde Prime üyeleri, senenin en büyük indirimlerinin yanı sıra birbirinden ünlü isimlerle unutulmaz deneyimler, hediye ürünler ve Amazon Hediye Kartları kazanma şansı yakalayacak." dedi.

Marriott, "Festival boyunca sunacağımız avantajlardan ve sürprizlerden tüm Prime üyelerimiz faydalanabilecek. 28 kategoride yüz binlerce ürünün müthiş fırsatlarla sunulacağı bu festivalde Prime üyeleri, senenin en büyük indirimlerinin yanı sıra birbirinden ünlü isimlerle unutulmaz deneyimler, hediye ürünler ve Amazon Hediye Kartları kazanma şansı yakalayacak." dedi.

Amazon un Prime Alışveriş Festivali günlerinde müthiş indirim avantajları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön