15 / 05 / 2024

Amazon'un Prime Alışveriş Festivali günlerinde müthiş indirim avantajları

Amazon'un Prime Alışveriş Festivali günlerinde müthiş indirim avantajları

Amazon'un her yıl dünya çapında Prime üyelerine özel düzenlediği yılın en büyük alışveriş etkinliği Türkiye'de bu yıl "Prime Alışveriş Festivali" adıyla 18-25 Temmuz'da gerçekleşecek. Festival boyunca yapılacak her 200 liralık alışverişe bir çekiliş hakkı verilecek.



Prime Alışveriş Festivali boyunca tüm Prime üyelerinin yaptıkları her 200 TL'lik alışveriş için bir adet çekiliş hakkı kazanacağını bildiren Marriott, şunları kaydetti:

"Her gün farklı deneyimlere katılım hakkı için yapılacak çekilişlerle belirlenecek şanslı Prime üyelerimiz, aralarında tanınmış F2 pilotu Cem Bölükbaşı ile pistte son model bir araç ile hız denemesi, dijital içerik üreticisi Hakan Bardak (Mendebur Lemur) ile son teknoloji ürünlerin testi, Yasemin Öğün (Moda Tutkusu) ile stil danışmanlığı ve 1.000 TL'lik butik ürün hediyesi, Pascal Nouma ile tek kale maç, Vedat Milor ile öğle yemeği, YouTuber Meryem Can ile 'Milyonlarca İzlenen YouTube videosu nasıl çekilir?' eğitimi ve film eleştirmeni Cem Başak (Filme Gitmeden Önce) ile The Lord of the Rings: The Rings of Power'ı izleme şansı gibi eşsiz deneyimleri yaşama şansının yanı sıra Monster Abra A5 oyun bilgisayarı, Lego Technic Lamborghini seti gibi yüzlerce ürün ve her gün 5.000 TL değerinde Amazon Hediye Çeki gibi ödüllerin bulunduğu birçok hediyeyi kazanma fırsatını da yakalayacak."

İndirim döneminde müşterilerine cazip ödeme avantajları da sunduklarını anlatan Marriott, müşterilerin bu dönemde, yasal taksit kısıtlaması olmayan ürünlerde tüm kredi kartlarına 12 aya varan taksit seçeneklerinden yararlanabileceklerini söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön