16 / 05 / 2024

amazon.com alışveriş festivali

amazon.com alışveriş festivali

Amazon'un her yıl dünya çapında Prime üyelerine özel düzenlediği yılın en büyük alışveriş etkinliği Türkiye'de bu yıl "Prime Alışveriş Festivali" adıyla 18-25 Temmuz'da gerçekleşecek. Festival boyunca yapılacak her 200 liralık alışverişe bir çekiliş hakkı verilecek.

İş Bankası'ndan harika fırsat: 400 TL para hediye! Market alışverişlerinizde kaçırmayın!

İş Bankası'ndan bomba kampanya açıklaması geldi! www.bizimtoptan.com.tr'den yapacağınız market alışverişlerinde 400 TL'ye varan hediye MaxiPuan verilecek! İşte ayrıntılar...

Amazon.com.tr’den büyük fırsat! World Card sahiplerine 75 TL Worldpuan hediyesi..

Eylül ayı hızlı başladı, markalar ve online alışveriş siteleri birbiri ardına indirim kampanyaları sunuyor, uygun fiyatlı ürün alma şansı sağlıyor. İşte kampanya yapan firmalardan biri de Amazon.com.tr….

Bilgisayar almak isteyenlere müjde! Amazon'da alışveriş festivali başladı! İşte 10 bin liranın altındaki bilgisayarlar

Amazon Prime Alışveriş Festivali başladı. Amazon Prime indirimlerinde birçok dizüstü bilgisayara büyük indirimler geldi. Piyasa fiyatının çok altına satılan ve fiyat - performans olarak baktığımızda olumlu sonuç veren ürünleri sizin sizin listeledik… 

Amazon'dan dev kampanya! 75 TL'ye kadar hediye çeki

Online satış devi Amazon Prime, 25 Temmuz'a kadar Prime Alışveriş Festivali kapsamında pek çok kampanya sunuyor. İşte o kampanyalar...

Amazon Prime’da alışveriş festivali! Bu kampanya kaçmaz

Amazon, Prime üyelerine özel yeni bir kampanya ile takipçilerine hitap ediyor. ‘Prime Alışveriş Festivali’nde üyelere özel müthiş fırsatlar yer alıyor. Sadece prime üyeliği olanlara özel olan bu festival 18-25 Temmuz tarihlerinden itibaren geçerli olacak.

Amazon'un Prime Alışveriş Festivali günlerinde müthiş indirim avantajları

Amazon'un her yıl dünya çapında Prime üyelerine özel düzenlediği yılın en büyük alışveriş etkinliği Türkiye'de bu yıl "Prime Alışveriş Festivali" adıyla 18-25 Temmuz'da gerçekleşecek. Festival boyunca yapılacak her 200 liralık alışverişe bir çekiliş hakkı verilecek.

Samsung Alışveriş Festivali başladı! 5.000 TL’ye varan para yüklü kart hediye! İşte 24 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, "Samsung Alışveriş Festivali" adını verdiği kampanyayı başlattı! Samsung'dan seçili ürünleri satın alacak kullanıcılara 5.000 TL’ye varan Para Yüklü Kart hediyesi kazanma fırsatı sunuyor! Peki, Samsung Alışveriş Festivali hangi ürünlerde geçerli? Fiyatları ne kad

Ankara Alışveriş Festivali 2015 ne zaman?

4. Ankara Alışveriş Festivali'nde ağırlıklı olarak sosyal sorumluluk projeleri ile kültür ve sanat organizasyonlarına yer verilen festival, 13 Eylül'e kadar devam edecek. Peki Ankara Alışveriş Festivali 2015 ne zaman?

Ankara Alışveriş Festivali 29 Ağustos'ta!

Ankara Ticaret Odası’nın imza attığı Ankara Alışveriş Festivali (ASF-Ankara Shopping Fest) 29 Ağustos Cumartesi günü başlayacak. Festival’in başlama gongu, 28 Ağustos Cuma akşamı vurulacak.

Doğuş Grubu İstinye'de alışveriş merkezi kuracak!

Doğuş Grubu ve Orjin Grup, İstinye'de 130 dönüm arsa üzerine 264 bin metrekare kapalı alana sahip bir alışveriş merkezi kuracakmış. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o haber...

THY mil ile alışveriş dönemini başlattı!

Türk Hava Yolları (THY) mil ile alışveriş dönemini başlattı. Türk Hava Yolları mil ile alışveriş dönemini başlattı. Mil sahibi THY yolcuları, millerini shopandmiles.com sitesinde alışveriş yaparak harcayabilecek.

Mahmutpaşa Alışveriş Festivali'nin finali yapıldı!

Mahmutpaşa Alışveriş Festivali'nin finali yapıldı. İstanbul'un en eski alışveriş çarşısı olan Mahmutpaşa Çarşısı'nda bu yıl üçüncü kez düzenlenen festivalin finalinde kurayla seçilen dört çiftin nikah merasimleri gerçekleştirildi.

Amazon.com ilk mağazasını Manhattan’da açıyor!

ABD ’li e-ticaret devi Amazon.com şirketi, ürünlerinin fiziki olarak alınıp satılabileceği ilk mağazasını açmaya hazırlanıyor. Mağaza, ABD ’nin New York şehrinde, Manhattan adasında açılacak

amazon.com alışveriş festivali Haberi

amazon.com alışveriş festivali

Amazon.com.tr olarak Türkiye'deki faaliyetlerine yaklaşık 4 yıl önce başlayan online alışveriş sitesi bu sene  Prime Alışveriş Festivali kapsamında müşterilerine sürprizlerle dolu bir dönem geçirtecek.

Amazon Türkiye Ülke Müdürü Richard Marriott, Amazon'un Prime Alışveriş Festivali boyunca sunacakları avantajlardan ve sürprizlerden tüm Prime üyelerinin faydalanabileceğini belirterek, "28 kategoride yüz binlerce ürünün müthiş fırsatlarla sunulacağı bu festivalde Prime üyeleri, senenin en büyük indirimlerinin yanı sıra birbirinden ünlü isimlerle unutulmaz deneyimler, hediye ürünler ve Amazon Hediye Kartları kazanma şansı yakalayacak." dedi.

Marriott, "Festival boyunca sunacağımız avantajlardan ve sürprizlerden tüm Prime üyelerimiz faydalanabilecek. 28 kategoride yüz binlerce ürünün müthiş fırsatlarla sunulacağı bu festivalde Prime üyeleri, senenin en büyük indirimlerinin yanı sıra birbirinden ünlü isimlerle unutulmaz deneyimler, hediye ürünler ve Amazon Hediye Kartları kazanma şansı yakalayacak." dedi.

Prime...