15 / 05 / 2024

Amazon'un Prime Alışveriş Festivali günlerinde müthiş indirim avantajları

Amazon'un Prime Alışveriş Festivali günlerinde müthiş indirim avantajları

Amazon'un her yıl dünya çapında Prime üyelerine özel düzenlediği yılın en büyük alışveriş etkinliği Türkiye'de bu yıl "Prime Alışveriş Festivali" adıyla 18-25 Temmuz'da gerçekleşecek. Festival boyunca yapılacak her 200 liralık alışverişe bir çekiliş hakkı verilecek.



Marriott, "Worldcard sahibi müşteriler, yapacakları 500 TL'lik alışverişlerinde 75 TL Worldpuan kazanacak ve amazon.com.tr tarafından satılan, yasal taksit kısıtlaması olmayan tüm ürünlerde 9 taksitten de peşin fiyatına faydalanabilecek. Ayrıca, Prime Alışveriş Festivali boyunca Amazon.com.tr ve Amazon mobil uygulamasından satın alınan seçili ürünlerde ürünün fiyatı düşerse Amazon, aradaki farkı hediye kartı olarak hesaplara tanımlayacak. Ek olarak, festival boyunca Amazon mobil uygulamasından 200 TL ve üzeri alışveriş yapan Prime üyelerini, 50 TL değerinde Amazon Hediye Kartı bekliyor. Tüm bunların yanı sıra yakın zamanda açtığımız 6 yeni kategoriyle ürün çeşitliliğini de artırdık. Bavul ve seyahat çantası, saat, takı, otomotiv, ev aletleri ve mobilya kategorilerindeki binlerce üründe harika fırsatlar Prime Alışveriş Festivali'nde müşterilerimizi bekliyor." ifadelerini kullandı.

DÜNYA GENELİNDE 200 MİLYON ABONESİ VAR

Richard Marriott, tüketicilerin alışveriş alışkanlıklarını şekillendiren beklentilere ilişkin, "İçinden özgürce seçim yapmaya imkan veren geniş bir ürün yelpazesi, uygun fiyatlar ve alışveriş yaparken yaşadığınız deneyimin kolaylığı... Uygun fiyatlarla beğendiğimiz ürünleri bulduğumuzda, bunların bize hızlı ve -mümkünse- ücretsiz olarak teslim edilmesini bekliyoruz. Son olarak, herhangi bir şekilde yaptığımız satın alma işleminden memnun kalmazsak anında cevap alabildiğimiz, duyarlı bir müşteri hizmetleri ve kolay iade politikaları ile sorunsuz bir satın alma sonrası deneyimi yaşamak istiyoruz. İşte bunların hepsini Amazon'da bulabilirsiniz." dedi.

Prime'ın, 24 ülkede 200 milyonu aşkın üyesine alışveriş ve eğlencenin en iyisini sunduğunu aktaran Marriott, Prime üyeliğini Eylül 2020'de Türkiye'deki müşterilerle buluşturduklarını ve müşterilerin Prime'a olan ilgilerinin her gün daha da arttığını görmekten son derece memnun olduklarını ifade etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön