02 / 05 / 2024

Bisiklet yolu çalışmaları

Bisiklet yolu çalışmaları

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, bisiklet yolunun yapımı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan 300 bin lira ödenek temin edildiğini belirterek, hava şartlarının elvermesi durumunda yaz aylarına yolun tamamlanacağını söyledi.

Bursa İnegöl bisiklet yolunda çalışmalar tam gaz!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde hayata geçirilen bisiklet yolu projesinin ikinci etabında çalışmalar başladı. 

İstanbul Aymama Deresi'ne bisiklet yolu inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Aymama Deresi'nde ıslah çalışmalarına hızla devam ediyor. Belediye proje dahilinde bisiklet yolu inşa edilecek.

Bahçeşehir Gölet'ine bisiklet yolu yapılacak!

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Gölet'inde yer alan yürüyüş yoluna bisiklet yolu inşa etmek için çalışmalara başladı.

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları TBMM'de!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Panayır'a bisiklet yolu inşa ediliyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Panayır Mahallesi'ne 1360 metre uzunlukta bisiklet yolu inşası için çalışmalara başladı. 

KİPTAŞ Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap arasında imar yolu çalışmaları başladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, inşaatı devam eden Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap Konutları arasında imar yolu çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Alanya'ya kesintisiz bisiklet yolu geliyor!

Antalya'nın Alanya ilçesinde devam eden kesintisiz bisiklet yolu proje inşaatının ilk etap çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Yeni bisiklet yolu projeleri yolda!

Ülke genelinde 49 kilometrelik bisiklet yolu projelerinin inşaat devam ederken 300 kilometrelik bisiklet yolu için çalışmalar devam ediyor.

Pendik bisiklet yolu projesinde son durum ne?

İstanbul Pendik'te  Çamlık, Kurtköy ve Harmandere bölgeleri için planlanan 50 kilometrelik “Bisiklet Yolları Projesi”nde çalışmalar Mart ayından itibaren yeniden başlayacak.

Kartal'da bisiklet yolu projesi hayata geçiyor!

İBB, WRI Türkiye Sürdürülebilir Şehirler ve Sağlıklı Şehirler Ortaklığı, Kartal'da yeni bir bisiklet yolu projesi için çalışmalara başladı.

Ünye Bisiklet Yolu Projesi'nde son durum ne? 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye'de başlatılan Bisiklet yolu Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Lüleburgaz Bisiklet Yolu için ilk adım atıldı!

Çalışmalarına devam eden Lüleburgaz Belediyesi, kentin dört bir yanını saracak bisiklet yolu için düğmeye bastı.

Ankara Bisiklet Yolu projesi için ilk adım atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, Ankaralılara  söz verdiği Bisiklet Yolu Projesi'nin inşaat çalışmaları başladı. 

Bisiklet yolu çalışmaları Haberi

Bisiklet yolu çalışmaları

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek , 2 yıl önce inşaatını başlattıkları bisiklet yolunun inşaat çalışmalarının sürdüğünü , bildirdi. 


8 KİLOMETRELİK BİR BİSİKLET YOLU YAPILIYOR 

Hastane caddesi üzerinde bulunan köprüden başlayarak, kaplıcalar mevkine kadar olan bölümde gidişli gelişli toplam 8 kilometrelik bir bisiklet yolunun yapımın devam ettiğini anlatan Şimşek, şunları kaydetti: "İnsanlarımız artık yeterli olmasa da, yaz kış demeden spor yapmaya çalışıyor. Bunun için parkları ve araç yollarını kullanıyorlar. 


Yeni yaptırdığımız bu yol ile vatandaşlarımız, daha sağlıklı bir ortamda yürüyüş ve spor yapma olanağına kavuşacaklar. Hastane caddesi'ndeki köprüden kaplıcalara doğru yaklaşık 4 kilometrelik bölümün, bisiklet yolu için uygun olduğu saptandı. Devlet Su İşleri'nin dere ıslah projesi kapsamında kenarlara perde duvar yapacak olması nedeniyle biraz bekledik. Onların çalışmalarının tamamlanmasının ardından bizim ekiplerimiz çalışmalara başladı."Başkan...