07 / 05 / 2024

Bisiklet yolu desteği

Bisiklet yolu desteği

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Öztürk ,toplam 7,5 milyon liralık destekle 91 kilometrelik bisiklet yolu yapılacağını söyledi...

Bahçeşehir Gölet'ine bisiklet yolu yapılacak!

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Gölet'inde yer alan yürüyüş yoluna bisiklet yolu inşa etmek için çalışmalara başladı.

Bursa Panayır'a bisiklet yolu inşa ediliyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Panayır Mahallesi'ne 1360 metre uzunlukta bisiklet yolu inşası için çalışmalara başladı. 

Arnavutköy'ün ilk bisiklet yolu Hadımköy'de inşa edilecek! 

Arnavutköy Belediyesi ilçe geneline bisiklet yolu kazandırmak için düğmeye bastı. Belediye Hadımköy'de 3 kilometre uzunluğunda bisiklet yolu inşa edecek. 

Trabzon Araklı'ya bisiklet yolu müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı ilk toplantısında kent genelinde yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verdi. Zorluoğlu kente inşa edilecek bisiklet yolu için 10 Mart'ta ihale yapılacağını dile getirdi. 

Yeni bisiklet yolu projeleri yolda!

Ülke genelinde 49 kilometrelik bisiklet yolu projelerinin inşaat devam ederken 300 kilometrelik bisiklet yolu için çalışmalar devam ediyor.

Kartal'da bisiklet yolu projesi hayata geçiyor!

İBB, WRI Türkiye Sürdürülebilir Şehirler ve Sağlıklı Şehirler Ortaklığı, Kartal'da yeni bir bisiklet yolu projesi için çalışmalara başladı.

Ankara Büyükşehir'in Bisiklet Yolu Projesi'nde ilk etap tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesince hazırlanan "Bisiklet Yolu Projesi"nin ilk etabı, trafik kazasında yaşamını yitiren genç bisikletçi Umut Gündüz'ün ismiyle, vatandaşların hizmetine açıldı.

Lüleburgaz Bisiklet Yolu için ilk adım atıldı!

Çalışmalarına devam eden Lüleburgaz Belediyesi, kentin dört bir yanını saracak bisiklet yolu için düğmeye bastı.

Ankara'ya 39.27 kilometre bisiklet yolu yapılacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, hayata geçirdiği mega projeler ile fark oluşturuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı iş birliği ile hayata geçirilecek olan bisiklet yolu projesinin detaylarını anlatan Şimşek “Ankara’ya bisiklet köprüsü kuruyoruz. Ankaralılar doğa ile iç içe pedallarını çevire

Başakşehir'e bisiklet yolu müjdesi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Başakşehir’i Seviyorum Çünkü... Söyleyecek Sözüm var” söyleşilerinde gençlere bisiklet yolu müjdesi verdi.

Ankara Bisiklet Yolu projesi için ilk adım atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, Ankaralılara  söz verdiği Bisiklet Yolu Projesi'nin inşaat çalışmaları başladı. 

Başkentte 'Bisiklet Yolu Projesi' için ilk kazma vuruldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde hayata geçirmeyi planladığı 9 etaptan oluşacak 53,6 kilometre uzunluğuna sahip "Bisiklet Yolu Projesi" için ilk kazma vuruldu.

Ankara Bisiklet Yolu Projesi'ne 3 ay içerisinde başlıyor!

Ankara Bisiklet Yolu Projesi tanıtıldı. 53,7 kilometrelik Bisiklet Yolu Projesi'ne 3 ay içerisinde başlanacak...

Bisiklet yolu desteği Haberi

Bisiklet yolu desteği

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, Anadolu Ajansı'ndan Yıldız Nevin Gündoğmuş'a açıklama yaptı. Öztürk, bisiklet yolu projesi hazırlayan üniversite ve belediyelere sağlanan toplam 7,5 milyon liralık destekle 91 kilometrelik bisiklet yolu yapılacağını bildirdi.

Öztürk, Bakanlığa, büyükşehir, il, ilçe, belde ve üniversitelerden bisiklet yolu projesi için birçok başvuru yapıldığını söyledi. Öztürk sözlerine şöyle devam etti; "Bu projelerden 11'i teknik açıdan uygun bulundu. Bakanlıkça Kocaeli, Ordu, Sakarya, Yozgat, Erzurum, Nevşehir, Tokat, Erzincan, Kilis, Malatya ve Kahramanmaraş belediyeleri ile Atatürk Üniversitesi kampüsü ve diğer üniversitelerin bisiklet yolu projelerine toplam 7 milyon 518 bin lira maddi destek sağlandı. Bu bisiklet yolu projelerine göre yapılacak yolların toplam uzunluğu yaklaşık 91 kilometre olacak." 

"En çevreci ve sağlıklı ulaşım aracı bisiklettir"

Ayrıca Bakanlığın web sitesinden de kılavuza ulaşılabileceğini...