04 / 05 / 2024

biskon yapı kartal projesi

biskon yapı kartal projesi

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kiler GYO-Biskon Yapı Kartal projesi için İller Bankası ile imzaları attı!

Referans Ümraniye geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konut ve ve 46 dükkanlık yeni proje!

Referans Ümraniye projesi için düğmeye basıldı. Kiler GYO-Biskon Yapı Referans Ümraniye projesi 592 milyon 758 bin 693 TL'ye mal olacak.

Referans Beşiktaş geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan İstanbul'un kalbine 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Referans Beşiktaş adıyla yükselecek olan proje 464 milyon 649 bin 109 liraya mal olacak.

Referans Kartal Panorada için müteahhitlik sözleşmesi imzalandı!

Kiler GYO, İstanbul İli Kartal İlçesi 11371 ada 184 parsel ve 11466 ada 105 parselde gerçekleştirilecek olan Referans Kartal Panorada Projesi için Biskon Yapı A.Ş. ile müteahhitlik sözleşmesi imzaladı.

Biskon Yapı, Sapphire'deki 3 daireyi 58.8 milyon TL'ye aldı!

Kiler GYO Sapphire'deki 3 daireyi 58 milyon 821 bin TL + KDV TL'ye Biskon Yapı A.Ş.'ye sattı.  13 milyon TL peşin olarak ödendi...

Siltaş Yapı'dan iki yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam edecek olan Siltaş Yapı, Kartal ve Sancaktepe'de iki yeni proje inşa edecek.

Kartal Yücelpark'ta fiyatlar 329 bin liradan başlıyor!

Teknik Yapı, Kartal’da fabrikaların dönüşümünden sonra ilk kez bir siteye proje inşa ediliyor.  Teknik Yapı, Yücelpark projesinde 825 konut hayata geçirecek. Kartal Yücelpark'ta fiyatlar 329 bin liradan başlıyor.

Be Life Kartal ve Be Life Çekmeköy geliyor! Yeni Proje!

İstanbul Proje Yapı, Kartal 270 konut ve Çekmeköy'de 169 konuttan meydana gelen iki yeni projeye imza atıyor. Be Life Kartal ve Be Life Çekmeköy'de teslimlerin 2019 Haziran'da yapılması planlanıyor...

Teknik Yapı Kartal projesinin detayları belli oldu!

Teknik Yapı'nın Kartal'daki kentsel dönüşüm projesinin detayları belli oldu. Projede toplam 990 konut ve 17 ticari alan yer alacak..

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satışları ne zaman?

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Kartal Yücel Sitesi, kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Peki Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satışları ne zaman?

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satış ofisi!

Teknik Yapı'nın yeni projesi olan Kartal Yücel Sitesi projesi Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanında inşa edilecek. Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi bu ay satışa çıkacak!

Teknik Yapı'nın Kartal Yücel Sitesi projesi bu ay satışa çıkacak. Proje kentsel dönüşüm kapsamında Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanı başında inşa edilecek.

Ege Yapı, Kartal Belediyesi'ne satış ofisini bağışladı!

Türkiye’nin önde gelen iş adamlarından İnanç Kabadayı, Ege Yapı Group adına Kartal Belediyesi’ne kreş yapımı için satış ofisini bağışladı.

Helis Yapı'dan Kartal ve Halkalı'ya 3 yeni proje!

Helis More projesinin satışlarına devam eden Helis Yapı Kartal ve Halkalı projeleri için kolları sıvadı. Helis Yapı Kartal ve Halkalı projelerinin 2017'nin ilk çeyreğinde satışa çıkması planlanıyor.

biskon yapı kartal projesi Haberi

biskon yapı kartal projesi

Kiler GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


21.05.2014 tarihinde duyurusunu yaptığımız İller Bankası A.Ş'nin düzenlediği İstanbul İli,  Kartal İlçesi 13.170 m2  büyüklüğündeki parselin "Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhalesi" ile ilgili olarak Kiler GYO A.Ş. - Biskon Yapı A.Ş. Ortak Girişimi ile İller Bankası A.Ş. arasında "Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" sözleşmesi imzalanmıştır.


Kiler GYO A.Ş - Biskon Yapı A.Ş Ortak Girişimi tarafından gerçekleştirilecek olan konut ve ticari alanlardan oluşan projenin geliştirme ve tasarım süreçleri devam etmektedir.


Kamuoyuna...