28 / 04 / 2024

Siltaş Yapı'dan iki yeni proje geliyor!

Siltaş Yapı'dan iki yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam edecek olan Siltaş Yapı, Kartal ve Sancaktepe'de iki yeni proje inşa edecek.



 

Siltaş Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği Siltaş Marina projesinin lansmanını bugün gerçekleştirdi. Yeni projelerine hız kesmeden devam edecek olan Siltaş Yapı Kartal ve Sancaktepe'de iki yeni projeye başlayacak.

Bugün gerçekleştirilen tanıtım toplantısında yeni projeleri ile ilgili açıklamalar yapan Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Özdemir,  şu ana kadar merkezi lokasyonlarda projeler ürettiklerini söyledi. Yeni projelerini de Sancaktepe ve Kartal'da hayata geçireceklerini söyleyen Özdemir, "Anadolu yakasının gözde iki bölgesi olan Kartal ve Sancaktepe'deki projelerimizi 2020 yılına kadar hayata geçireceğiz dedi. 

Türkiye ekonomisine ve lokomotif konumunda olan inşaat sektörüne duydukları güvenin ışığında yatırım yapmaya devam edeceklerini söyleyen Özdemir, "İnşaat sektörünün geleceğine inanıyorum. Bizim ülkemiz yabancı yatırımcıların gözdesi. Biz de Siltaş Yapı olarak ülkemizin gelişimine katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz." dedi.

Siltaş Yapı'nın Sancaktepe ve Kartal projeleri ile ilgili detaylar açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön