13 / 05 / 2024

siltaş yapı kartal projesi

siltaş yapı kartal projesi

Yatırımlarına hız kesmeden devam edecek olan Siltaş Yapı, Kartal ve Sancaktepe'de iki yeni proje inşa edecek.

Siltaş Yapı'dan yeni kampanya! Siltaş Premium ve Siltaş Panorama'da 60 ay vade fırsatı!

Siltaş Yapı, yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. Pendik’te inşa ettiği Siltaş Premium ve Siltaş Panorama projesinde ev sahibi olmak isteyenler veya yatırım yapmak isteyenler için 1.99 kredi oranı ile 60 ay vade imkânı sunuyor.

Siltaş Yapı'dan inşaat sektörünü ayağa kaldıracak yöntemler! 

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, mevcut ekonomik konjonktürden etkilenen inşaat sektörü için yılın ikinci yarısına daha olumlu baktıklarını söyleyerek sektörü ayağa kaldıracak yöntemleri açıkladı.

Siltaş Yapı dört projesinde yüzde 10 indirim kampanyası başlattı!

Siltaş Yapı İstanbul’un yükselen bölgeleri Pendik ve Sancaktepe’de hayata geçirdiği dört projesinde hem ev sahibi olmak isteyenler hem de yatırımcılar için yeni bir kampanya başlattı. 

Siltaş Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

2023 yılını yüzde 100 büyüme ile kapatan Siltaş Yapı, 2024 yılında 3 yeni proje hayata geçirmeyi hedefliyor. İşte o projeler ile ilgili detaylar...

Siltaş Yapı'dan yılın son kampanyası: 4 projede yüzde 20 indirim fırsatı!

İş dünyasındaki 40 seneyi aşkın köklü geçmişi ışığında 2011'den bu yana şehre değer katan yapılar hayata geçiren Siltaş Yapı; Siltaş Panorama, Siltaş Comfort, Siltaş Korupark ve Siltaş Premium projelerinde yeni bir kampanya başlattı. İşte kampanya detayları...

Siltaş Yapı yükselen en iyi marka ödülü aldı!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişiyle insan odaklı ve kente değer katan projeler inşa eden Siltaş Yapı, yükselen en iyi marka ödülü aldı.

Siltaş Yapı yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor!

2022 yılında Siltaş Panorama projesinin lansmanını yapan ve yüzde 50 büyüyen Siltaş Yapı, yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor...

Siltaş Yapı Pendik’teki en büyük kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişi ve insanı merkeze koyan anlayışıyla 2011 yılından bu yana kente değer katan yapılar inşa etmeye odaklanan Siltaş Yapı yeni projesini 9 Haziran tarihinde görücüye çıkarıyor...

Siltaş Yapı lansman toplantısı 9 Haziran'da!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişi ve insanı merkeze koyan anlayışıyla 2011'den bu yana kente değer katan yapılar inşa etmeye odaklanan Siltaş Yapı, yeni projesinin basın toplantısını 9 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

Siltaş Yapı Pendik projesi geliyor! Yeni proje! 

2011'den beri insan odaklı yaşam alanları hayata geçiren Siltaş Yapı, Pendik projesi için düğmeye bastı. Siltaş Yapı Pendik projesi, İstanbul Pendik'te Çamlık Mahallesi'nde hayata geçirilecek...

Murat Özdemir: Riskli yapılar acilen yenilenmeli!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Siltaş Yapı'dan 2022'de yeni proje atağı!

İnşaat sektörünün 2021 senesini değerlendiren Siltaş Yapı, 2022 yılı için hayata geçirmeyi planladığı hedeflerini açıkladı.

Siltaş Marina'da yüzde 10 indirim fırsatı!

Siltaş Yapı tarafından Pendik Marina'nın karşısında inşa edilen Siltaş Marina'da yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Projeden sıfır faizle 3+1 ev alınabiliyor.

siltaş yapı kartal projesi Haberi

siltaş yapı kartal projesi

Siltaş Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği Siltaş Marina projesinin lansmanını bugün gerçekleştirdi. Yeni projelerine hız kesmeden devam edecek olan Siltaş Yapı Kartal ve Sancaktepe'de iki yeni projeye başlayacak.

Bugün gerçekleştirilen tanıtım toplantısında yeni projeleri ile ilgili açıklamalar yapan Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Özdemir,  şu ana kadar merkezi lokasyonlarda projeler ürettiklerini söyledi. Yeni projelerini de Sancaktepe ve Kartal'da hayata geçireceklerini söyleyen Özdemir, "Anadolu yakasının gözde iki bölgesi olan Kartal ve Sancaktepe'deki projelerimizi 2020 yılına kadar hayata geçireceğiz dedi. 

Türkiye ekonomisine ve lokomotif konumunda olan inşaat sektörüne duydukları güvenin ışığında yatırım yapmaya devam edeceklerini söyleyen Özdemir, "İnşaat sektörünün geleceğine inanıyorum. Bizim ülkemiz yabancı yatırımcıların gözdesi. Biz de Siltaş Yapı olarak ülkemizin gelişimine katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz." dedi.

Siltaş Yapı'nın Sancaktepe ve Kartal projeleri...