27 / 04 / 2024

Siltaş Yapı'dan yılın son kampanyası: 4 projede yüzde 20 indirim fırsatı!

Siltaş Yapı'dan yılın son kampanyası: 4 projede yüzde 20 indirim fırsatı!

İş dünyasındaki 40 seneyi aşkın köklü geçmişi ışığında 2011'den bu yana şehre değer katan yapılar hayata geçiren Siltaş Yapı; Siltaş Panorama, Siltaş Comfort, Siltaş Korupark ve Siltaş Premium projelerinde yeni bir kampanya başlattı. İşte kampanya detayları...



Şehre değer katma hedefiyle güven, kalite ve insan odaklı yaşam alanları hayata geçiren Siltaş Yapı, tüm projelerinde sınırlı sayıda konut için sene sonuna kadar geçerli olacak dev bir kampanya için düğmeye bastı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Siltaş Panorama, Siltaş Comfort, Siltaş Korupark ve Siltaş Premium projelerinde başlatılan kampanya kapsamında; yüzde 20 indirim, yüzde 50 peşinat ve vade farksız 24 ay taksit imkânı ile konut sahibi olunabiliyor. 

Paylaşılan bilgilere göre 2023 yılı bitmeden yeni bir konut sahibi olmak ya da  yatırım yapmak isteyenler için cazip bir kampanya sunduklarını dile getiren Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir açıklamasında merkezi lokasyonlarda, yatırım potansiyeli yüksek projeler hayata geçirdiklerine değindi.

Siltaş Yapı dan yılın son kampanyası: 4 projede yüzde 20 indirim fırsatı!

HAYATA DEĞER KATAN PROJELER


Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada tüm projelerini yüksek deprem standartları ve deprem yönetmeliğine uygun şekilde, radye temel ve betonarme karkas sistemi ile hayata geçirdiklerine değinen Murat Özdemir, kampanyaya dahil olan projeler hakkında şunları dile getirdi: “Şu an için devam eden projeler arasında Anadolu Yakası’nın her geçen gün hızla değer kazanan yerleşim bölgeleri arasında yer alan Pendik’te Siltaş Panorama, Siltaş Korupark ve Siltaş Premium, Sancaktepe’de de Siltaş Comfort bulunuyor. Tüm bu projelerimizi kara, hava ve deniz yolunun kesişim noktasında, çok merkezi lokasyonlarda inşa ediyoruz. Proje sakinlerinin ve bölge halkının çeşitli ihtiyaçlarını kolay bir şekilde karşılayabilmesine imkân tanıyan ticari üniteler dizayn ettiğimiz projelerimizde yeşil alana ve sosyal donatı alanlarına da geniş yer ayırıyoruz.”

Siltaş Yapı dan yılın son kampanyası: 4 projede yüzde 20 indirim fırsatı!

YALNIZCA BİR KONUT DEĞİL KOMPLE YAŞAM ALANI


Yaptığı açıklamada herkesin huzur içerisinde yaşaması için geliştirmiş oldukları LifeX konsepti ile ilgili de bazı bilgilere veren Murat Özdemir; “Beş seneyi aşkın zamandır projelerimizde uygulamış olduğumuz ve yalnızca bir konut değil komple bir yaşam alanı sunduğumuz LifeX konseptimizle proje sakinlerine ekstra konfor sunuyoruz. Ayrıca LifeX konseptinde bulunan  kamelya, yüzme havuzu, fitness salonu, yürüyüş ve bisiklet parkuru, sauna, kafe kütüphane, çocuk parkı, yerden ısıtma sistemi, süs havuzları, e-şarj altyapısı, misafirler için kiralanabilir süit daire ve 7/24 güvenlik imkanıyla hayata ekstra değer katıyoruz. Bunun dışında bazı projelerde bulunan merkezi süpürge sistemi altyapısı, stor perde altyapısı, giyinme odalı ve çamaşır odalı daire konseptiyle de proje sakinlerinin hayatını kolaylaştırmaya hazırlanıyoruz. Tüm bu özellikleri sayesinde bizim projelerimiz yaşamını sürdürenler için güvenli, konforlu, kolay ve keyifli bir hayata imkân tanırken yatırımcılar için de yüksek prim potansiyeli ile de dikkat çekiyor. İster oturum ister yatırım için bizim projelerimizden ev sahibi olmak isteyenleri senenin son kampanyası olarak planladığımız bu fırsatı değerlendirmek amacıyla satış ofislerimize bekliyoruz” diye konuştu.

KAMPANYADAKİ PROJELER

Siltaş Korupark: Pendik’te kentin oksijen deposu Aydos Ormanı’na birkaç dakika mesafede yer alıyor. Toplamda 13 bin metrekarelik inşaat alanında inşa edilen proje, 114 konut ve 9 villadan oluşuyor. Söz konusu projede doğayla kusursuz bir uyum sağlayan benzersiz bir tasarıma sahip 3,5 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon daireler ile 5 oda 1 salon villa seçenekleri bulunuyor.

Siltaş Comfort: Mega kent İstanbul’un en çabuk değer kazanan bölgeleri arasında yer alan Sancaktepe’de inşa ediliyor. 5 bin 500 metrekarelik inşaat alanında hayata geçirilen proje; 100 dairelik 12 katlı 2 blok, 3 katlı 2 showroom ve tek katlı ticari alanlardan meydana geliyor. Aile merkezli bir yaklaşımla dizayn edilen proje, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleriyle konforlu bir yaşam sunuyor.

Siltaş Panorama: Pendik’te denize ve yeşile komşu bir lokasyonda inşa edilen proje, 23 bin metrekarelik arazi alanında 7 ve 11 katlı 13 bloktan meydana geliyor. Çeşitli büyüklük ve özellikte 650 konut ve 24 ticari ünitenin yer aldığı projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon, balkonlu, teraslı, bahçeli ve adalar manzaralı konutlar yer alıyor.

Siltaş Premium: Pendik Yenişehir’de farklı ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında ve doğanın hemen yanı başında inşa edilen proje; 60 bin metrekarelik inşaat alanında, 6 blokta 342 konut ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. Proje; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri ile farklı genişlikte, ferah ve şık yaşam alanları sunuyor.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Manavgat Belediyesi'nden satılık arazi!

Fuzul, Konya İl Tanıtım Günleri'nde!


Geri Dön