28 / 04 / 2024

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı devam eden ya da tamamlanan afet konutları, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile AFAD koordinesinde, "Türkiye Tek Yürek" kampanyası dahilinde asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapım çalışmaları tamamlanan afet konutlarının bir bölümü, teslim edilmek üzere hazırlandı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Gaziantep'in İslahiye ilçesinde çevre düzenlemeleri dahil tüm işlemlerinin kısa zamanda tamamlandığı konutlar, Anadolu Ajansı (AA) ekipleri tarafından FPV dronla görüntülendi.

Paylaşılan bilgilere göre söz konusu görüntülerde, çalışmaları tamamlanmış olan ve donanım ve eşyalarıyla hazır hale getirilen örnek dairelere yer verildi.

Ayrıca yine verilen bilgilere göre şehir genelinde depremden en çok etkilenen ilçelerden İslahiye'de 4 bin 531 konut inşa edilecek.

Gaziantep İslahiye deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

KAHRAMANMARAŞ PAZARCIK'TAKİ KONUTLAR DA HAVADAN GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Konu ile ilgili olarak aktarılan bilgilere göre "Asrın felaketi" olarak nitelendirilen ve 6 Şubat tarihinde meydana gelen iki depremden ilkinin  merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlar, FPV dronla görüntülenmişti.

Paylaşılan bilgilere göre konu ile ilgili olarak çalışmalarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile AFAD koordinesinde, "Türkiye Tek Yürek" kampanyası çerçevesinde Elbistan ve Pazarcık'ta yapımı tamamlanmış olan söz konusu afet konutlarının bir bölümü teslim edilmek üzere hazırlanmıştı.

Yine pek çok kişinin gündeminde yer alan konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre çevre düzenlemesi dahil kısa sürede oturulabilir hale getirilmesi planlanan Kahramanmaraş Pazarcık'taki konutlar, Anadolu Ajansı (AA) ekipleri tarafından FPV dronla görüntülendi. İnşaat çalışmaları sırasında faaliyetlerin bir bölümü de hızlandırılmış çekim tekniğiyle kayıt altına alınmıştı.

Ayrıca yine pek çok kişnin merak ettiği konu ile ilgili olarak verilen bilgiye göre depremden yoğun şekilde etkilenen Kahramanmaraş Pazarcık'ta 3 bin 214 konut inşa edilecek.    

 

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Manavgat Belediyesi'nden satılık arazi!

Fuzul, Konya İl Tanıtım Günleri'nde!


Geri Dön