29 / 06 / 2024

Siltaş Yapı'dan sektör değerlendirmesi! Konut projelerindeki başarının sırrı!

Siltaş Yapı'dan sektör değerlendirmesi! Konut projelerindeki başarının sırrı!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, yeni ev sahibi olmak isteyenlerin ve yatırımcıların konut satın alırken neye dikkat ettiklerini açıklayarak, önemli değerlendirmelerde bulundu.



40 yıllık deneyimini 2011 yılından itibaren insan odaklı yaşam alanları oluşturmak için kullanan Siltaş Yapı, tamamladığı ve devam eden prestijli projeleriyle sektörde adından sıkça söz ettiriyor. Yaptıkları porjlerde güven ve kalite kritilerine dikkar eden Siltaş Yapı, markalı projelerine imza atmaya devam ediyor.

Siltaş Yapı dan sektör değerlendirmesi! Konut projelerindeki başarının sırrı!

KONUT PROJELERİNDEKİ BAŞARININ SIRRI!

Pendik’te üç, Sancaktepe’de bir olmak üzere toplamda dört büyük projesini inşa eden Siltaş Yapı, yeni projeler için de çalışmalarını sürdürüyor. Şirket, elde ettiği başarıyı güven, kalite, garanti, hız, yerindelik ve sürdürülebilirlik kavramları üzerine inşa ediyor.

 Sektörde geldikleri noktanın ardındaki gücün temellerindeki kalite ve güvenin yanı sıra insana odaklanan yapılar inşa etmekten geçtiğini ifade eden Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir; “Elbette yeni bir ev sahibi olmak isteyenler ve yatırımcılar konut satın alacakları projeye güven duymalı ve kalitesinden emin olmalı. Ama biz bu iki kavrama iki boyutlu bakmıyoruz. Bizim için kuruluş felsefemizin temelini oluşturan kalite ve güven kavramları, şirket yapımızın en önemli noktaları arasında yer alıyor. Her adımda, her detayda kaliteyi aramak ve güveni tesis etmek için çalışıyoruz.

Bu noktada imza attığımız her projede ve işte önceliğimiz uzun vadeli ve karşılıklı güvene dayalı ilişkiler kurmak. Bizim için ‘al, yap, sat’ anlayışı yerine ‘yap, yaşat, devam et’ prensibi vardır. Bu prensip ile yapılarımızda uzun ömürlülük ve kalıcılığı esas alıyoruz”  dedi. 

Siltaş Yapı dan sektör değerlendirmesi! Konut projelerindeki başarının sırrı!

PROJELERİN ZAMANINDA TELSİM EDİLMESİ ÖNEMLİ!

Siltaş Yapı’nın fark yaratan en önemli özelliğinin hızlı aksiyon alması ve projelerini zamanında teslim etmesi olduğunu belirten ve bu durumun müşteri memnuniyetinde belirleyici bir rol üstlendiğini söyleyen Murat Özdemir; “Çağımızın en önemli konularından birisi proje sürecinde hız ve yerindelik.

Sektördeki olumsuz deneyimler, insanları bu iki konu üzerinde endişeye götürebiliyor. Bu noktada Siltaş Yapı olarak bahsi geçen kavramları güven temelinde derinlemesine ele alıyoruz. Projelerimizi yerinde ve zamanında teslim etmek en önemli varoluş gerekçelerimiz arasında yer alıyor.

Bizim için hızlı olmak sadece işleri zamanında tamamlamak anlamına gelmiyor, aynı zamanda müşterilerimize ve paydaşlarımıza olan bağlılığımızı göstermek anlamına geliyor. Projelerimizi zamanında ve mükemmellikle tamamlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Çünkü bizim için önemli olan müşterilerimizin memnuniyeti” dedi.

Siltaş Yapı'dan yeni kampanya! Siltaş Premium ve Siltaş Panorama'da 60 ay vade fırsatı!

Siltaş Yapı'dan inşaat sektörünü ayağa kaldıracak yöntemler! 

Siltaş Yapı dört projesinde yüzde 10 indirim kampanyası başlattı!

Geri Dön