03 / 05 / 2024

bit pazarı ucuzluğu

bit pazarı ucuzluğu

Vatandaşlar, Kurban Bayramı ve yılbaşı öncesi başlatılan kampanya ile 13 parçadan oluşan ev yenileme setine Eskidji Bit Pazarı'nda 2 bin 250 YTL ödeyerek sahip olabilecek.

Şu anda akaryakıt fiyatı ne kadar? Mazot litre fiyatı ne kadar? İşte 14 Mayıs Pazar benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine zam mı geldi? Motorin kaç TL oldu? Akaryakıttaki son durum ne? İşte 14 Mayıs Pazar benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Düşük kur nedeniyle ayakkabıda tedarik pazarı Uzakdoğu ülkelerine kaydı!

Türk ayakkabı sektörü dünya pazarını kaybetme tehlikesi yaşıyor. Enflasyon karşısında düşük kalan döviz kuru nedeniyle iç pazarda tedarik için Vietnam, Çin ve Kamboçya gibi Uzakdoğu ülkelerine yönelen sektör, kurun yükselmemesi halinde büyük bir kriz ile karşı karşıya kalacak.

A101'de indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! A101 online indirimli aktüel kataloğu 25 Mart 2023 fiyat listesi

A101'in 25-31 Mart arası geçerli olan indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki A101'de bu hafta cumartesi- pazar hangi ürünler indirime girdi? İşte 25 Mart 2023 fiyat listesi...

SUV tutkunları bu indirimle havalara uçacak! Hyundai Tucson’da Ocak ayı için müthiş indirim!

Avrupa’da son dönemde en çok satan otomobiller arasına girerek rekor kıran Güney Koreli Hyundai, giderek pazar payını artırırken, Türkiye’de oldukça tercih edilir oldu. Özellikle markanın en fazla rağbet gören SUV modeli Tucson’da Ocak ayına özel fiyatlar olduğu belirtildi. İşte Hyundai Tucson Ocak

Otokar’dan rekor! 14'üncü kez pazar lideri oldu

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, bir kez daha otobüs sektöründeki liderliğini yenileyerek 14’üncü kez Pazar lideri oldu.

Şu anda akaryakıt fiyatı ne kadar? İşte 6 Kasım Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin fiyatlarında indirim ya da zam var mı, Akaryakıt ne kadar oldu, Şu anda akaryakıt fiyatı ne kadar? İşte 6 Kasım Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

İstanbul Hal fiyatları açıklandı! Çılgın ucuzluğu gören hale koşacak! 12 Ekim 2022 fiyat listesi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 12 Ekim 2022 güncel fiyat listesi belli oldu. Peki, İstanbul Hali'nde patates, patlıcan, maydanoz, muz, domates, biber, şeftali ve diğer meyve sebze çeşitleri ne kadar? İşte 12 Ekim 2022 İstanbul Hal fiyat listesi...

Türkiye’nin en ünlü telefonu A101’de! iPhone 11 için inanılmaz fırsat! BİM’i Migros’u unutun! 31 Ağustos fiyat listesi..

Ucuzluğu ile gönüllere taht kuran A101'den iPhone 11'e indirim geldi. İndirimli iPhone 11 modelleri, A101 resmi web sitesinde... İşte detaylar...

Dolar kuru bugün ne kadar? Dolar bugün 28 Ağustos Pazar ne oldu? İşte dolarda son durum!

Doların 28 Ağustos Pazar günü ne kadar olduğu vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından merak ediliyor? Piyasalarda son durum nedir? 28 Ağustos Pazar günü dolar, euro kaç tl?  İşte 28 Ağustos Pazar dolar kuru…

31 Temmuz 2022 A101 kataloğu! 31 Temmuz Pazar A101 kataloğu yayınlandı mı?

A101 yeni aktüel ürün kataloğu araştırılıyor. İşte 31 Temmuz Pazar A101 ürün kataloğu!

Doğal gaz fiyatlarını uçuracak hamle! Resmen durduruldu

Doğal gaz pazarında fiyat artışına neden olabilecek çok önemli bir gelişme oldu. Uluslararası enerji şirketi Shell, işçilerle ödeme konusunda anlaşamayınca dün vardiya bitiminde sevkiyatın durdurulduğu ifade edildi.

Londra'nın tarihi pazarı Camden Market satışa çıkarıldı!

İsrailli milyarder Teddy Sagi, sahibi olduğu Londra'nın tarihi, Camden Pazarı'nı satılışa çıkardı. Pazarın 1.5 milyar sterlin civarında satılması bekleniyor.

Opel yeni SUV'u Grandland'i Türkiye'de satışa sundu! 28 Mayıs fiyat listesi

Fransız PSA çatısı altına girdikten sonra çehresi değişen Almanya'nın köklü otomobil markası Opel, SUV pazarında iddialı olduğu yeni modeli Grandland'i Türkiye'de görücüye çıkardı

bit pazarı ucuzluğu Haberi

bit pazarı ucuzluğu

Eskidji Bit Pazarı esnafı, Her şeyin yarı fiyatına satıldığı bit pazarında, hazırlanan kampanya ile 13 parça eşya, piyasa değerinin oldukça altına satışa sunulacak. Vatandaşlar no-frost buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, 82 ekran televizyon, setüstü ocak, elektrik süpürgesi, mini fırın, ütü, ütü masası, mini robot, saç kurutma makinesi, narenciye sıkacağı ve fritözden oluşan ev yenileme setine toplam 2 bin 250 YTL ödeyerek sahip olabilecek. Eskidji'de satılan malzemelerin ikinci el olmadığına ve garantili satış yaptıklarına dikkat çeken esnaftan Engin Soyak, sloganlarının "az paraya çok alışveriş" olduğunu belirtti.


(Yeni...