03 / 05 / 2024

bitcoin ayı piyasasında mı

bitcoin ayı piyasasında mı

Kripto para piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Bitcoin'de Salı günü meydana gelen düşüşle birlikte yatırımcılar ayı piyasası korkusu yaşıyor. 

Konut piyasasında fiyatı alıcının belirlediği döneme mi geçiliyor? 

Konut fiyatları ile ilgili tartışmalar devam ederken, Değer Yatırımcısı Furkan Yavuz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut piyasasında fiyatı alıcının belirlediği döneme geçildiğini söyledi.

Yatırım için ev alanlar pişman oldu! Türkiye'de konut piyasasında sıkıntı büyük!

Konut piyasasında yaşanan yükseliş sonrasında yatırım için ev alanlara kötü haber geldi. Bu süreç daha önceki senelerde görülmemiş bir süreç olarak karşımıza çıkıyor. Ev alan vatandaşların ellerinde kaldı ve resmen bu yatırımlar pul olmuş durumda. 

Konut piyasasında seçimden sonra bunlar olacak! Kulis bilgileri sızdı: Kira takibi, 3'ten fazla evi olana vergi...

Yerel seçimlere 1 hafta kala konut piyasasında yapılacak düzenlemeler merak ediliyor. Maliye Bakanlığı’ndan sızan kulis bilgilerine konutlar ile ilgili birçok düzenleme kapıda. Peki neler olacak? 

Ticari emlak piyasasında batık krediler sorun yaratıyor! Birçok sektör etkilenecek!

Ticari emlak piyasasında yaşanan sorunlar son günlerde sık sık gündem oluyor. St. Louis'deki Toberman Becker Wealth'in ortağı Michael Becker konuya ilişkin açıklamasında batık kredilerin sektörü sorunlarla karşılaştıdığının altını çizdi.

Seçim sonrasında konut piyasasında iyileşme olacak mı? Gayrimenkul İktisatçısı piyasayı değerlendirdi!

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, 'Seçim sonrasında konut piyasasında iyileşme olacak mı?' sorusunu yanıtladı ve konut fiyatları ile ilgili de konuştu. İşte Ahmet Büyükduman'ın sektör ile ilgili önemli açıklamaları...

Gayrimenkul piyasasında son durum: Alanın kazandığı satanın kaybettiği dönem!

İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale bölgelerinde hizmet veren Simge Emlak Değerleme sahibi Mustafa Altınkök gayrimenkul piyasasında son durumu değerlendirdi. 

Altın piyasasında artış! Altının kilogram fiyatı 1 milyon 978 bin liraya kadar çıktı...

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 1 milyon 978 bin liraya kadar yükseldiği açıklandı. İşte haberin detayları...

Bitcoin’de geri sayım başladı! Bitcoin’de yeni 'boğa piyasası' başlayacak...

Yaklaşık olarak 4 yılda bir yapılan Bitcoin yarılanmasına sayılı günler kaldığı açıklandı. Buan göre, Bitcoin’de diğer üç yarılanmayı boğa piyasası izlerken, Nisan 2024'te tamamlanması istenilen Bitcoin yarılanmasında da benzer bir artışın olup olmayacağı da merak ediliyor. İşte haberin detayları...

Kiralık konut piyasasında kısır döngü!

Türkiye’de son dönemlerde kiralık konut piyasasında yaşananları “Penrose Merdiveni” yapısına benzeten Dünya gazetesi Köşe Yazarı Prof. Dr. Ali Hepşen, Penrose merdiveninin tanımını ve neden konut piyasasını buna benzettiğini bugünkü köşe yazısında anlattı.

Doğalgaz piyasasında 1000 metreküp gazın referans fiyatı 11 bin 877 lira 49 oldu

Spot doğalgaz piyasasında dün 1000 metreküp gazın referans rakamı 11 bin 877 lira 49 kuruş olarak açıklandı. Açıklanan rakamlar ve haberin ayrıntıları...

Bitcoin haftaya sert bir düşüşle başladı! Kripto para piyasasında neler oluyor? Hemen bakın!

Bitcoin fiyatı haftaya başlarken ani bir düşüş ile karşılaştı ve 27.500 dolar seviyelerine kadar indi. Analistler, gelişmelere göre Bitcoin’in 28,350 dolara çıkabileceği gibi, 26,350 dolar civarında destek bulabileceğini belirtiyor.

Kripto piyasasında canlanma! Bitcoin son 6 ayın zirvesine tırmandı!

Kripto piyasasının en yüksek işlem hacmine sahip varlığı olan Bitcoin 6 haftanın en yüksek seviyesini görürken, ralliye diğer kripto varlıklar da katıldı. Araştırmaya göre kripto parayı duyanların oranı yüzde 99’a ulaştı.

Otomobil piyasasında dengeler değişti! Araba almak isteyenler müjde! Bayilerden indirim teklifleri yağıyor

Ticaret Bakanlığı'nın attığı adımlar ve kredi faizlerindeki yükselişler otomobil piyasasında dengeleri değiştirdi.  Bayiler araba almak isteyenlere indirim teklifleri sunmaya başladı.

bitcoin ayı piyasasında mı Haberi

bitcoin ayı piyasasında mı

Pandeminde ortaya çıkan varyantların ekonomik toparlanmayı olumsuz etkileyebileceğine yönelik endişeler ve ABD’de enflasyona yönelik yükselen riskler sebebiyle küresel hisse senedi piyasaları satıcılı bir seyirde kaldı. 

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; ABD borsalarında yönün aşağıya inmesiyle birlikte Borsa İstanbul’da da son günlerde meydana gelen yükseliş hareketi bitti. 27 Temmuz’da 1.342 puandan yükselişe geçen BİST 100 Endeksi, 2 Eylül’de 1.485 puana ulaşmıştı. Fakat yurtdışından esen olumsuz havayla endeks yeniden 1.440 puanın altına düştü. 

Kriptoda dalgalanmalar yaşanıyor

Salı günü Bitcoin’de meydana gelen sert düşüş de kripto para piyasasını etkiledi.  21 Temmuz’da 29 bin 300 dolar seviyelerinden yükselişe geçen Bitcoin, 7 Eylül Salı günü 52.920 dolara ulaştı. Yaklaşık 1.5 ayda yüzde 80’e yakın değer kazanan Bitcoin bir anda 42 bin 843 dolara düştü. Bitcoin’de meydana gelen...