08 / 08 / 2024

bitcoin gayrimenkule etkisi

bitcoin gayrimenkule etkisi

İCK YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kuru, dijital yatırım araçlarında yaşanan dalgalanmaların gayrimenkulün önemini bir kez daya ortaya koyduğunu söyledi...

Bitcoin'de dün hızlı yükselil bugün terse döndü!

Bitcoin rakamları, dün hızlı bir şekilde yükseliş ile 45 bin doların üzerinde artarak 21 ayın en yüksek seviyesini gördükten sonra, bugün haber akışlarının etkisi ile yükseliş terse döndü ve düşüşünü yüzde 9'un üzerine kadar taşıdığı açıklandı. İşte detaylar...

Kripto para yatırımcıları okumadan almayın satmayın! Bitcoin'de 'Fed' etkisi

Fed'in son 3 toplantısında 75 baz puanlık faiz artırımına gitmesi ile birlikte kripto para birimlerinde baskı da arttı. Son dönemde 20 bin dolar seviyesinin altında kalıcılığını sağlayan Bitcoin'de düşüş eğilimi faiz kararı sonrası da devam etti.

Bitcoin'de domino etkisi! Yatırımcılar endişeli

Aralık 2020'den beri ilk kez 20.000 dolar seviyesinin altına düşen Bitcoin yatırımcıları endişelendiriyor. Domino etkisinden korkan uzmanlar Bitcoin'i sabit bir yerde tutmaya çalışıyor.

Bitcoin 6 haftanın en düşük seviyesinde! Bitcoin'de rüzgar tersine dönebilir; kayıplara hazır olun! 

Bitcoin piyasaların etkisi ile 6 haftanın en düşük seviyesine geriledi. Bu düşüşe paralel olarak da kriptO para piyasası da düşüş gösterdi.

Altın, dolar, sterlin, borsa, bitcoin, euro ve gümüş için kasırga etkisi! Kemerlerinizi bağlayın uçuşa geçecek...

Ünlü Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş altın, dolar, sterlin, bitcoin, borsa, euro ve gümüş için kasırga etkisi yatacak değerlendirmelerde bulundu. Gelen açıklamalar herkesi şok edebilir, piyasalarda neler olacak? Kemerleri bağlayın uçuşa geçecek...

Bitcoin'e nükleer etkisi: Değer kaybediyor!

Rusya tarafından Ukrayna'daki nükleer santrali vurulduğu ve santralde yangın çıktığı haberlerinin duyulması kripto para piyasalarını etkiledi. Kriptolarda değer kaybı görülürken, Bitcoin'in de 41 bin dolar civarına kadar gerilediği belirlendi. 

Bitcoin'e Elon Musk etkisi!

İki ay önce Tesla alım satımlarında Bitcoin'in kullanılmayacağını söyleyen Elon Musk bu kararını değiştirdi. Elon Musk'ın kararından vazgeçmesi sonrasında kripto para borsaları harekete geçti. 

Bitcoin'e Trump etkisi!

Bir süredir toparlanma eğilimine giren Bitcoin yeniden düşüşe geçti. Özellikle ABD Eski Başkanı Donald Trump'ın açıklamalarının ardından borsada sert düşüş yaşandı.

Bitcoin 37 bin dolara geriledi!

Son günlerde hareketli günler yaşayan Bitcoin, kar satışların etkisi nedeniyle 40 bin dolardan 37 bin dolara geriledi. 

Çin 'yasak' dedi: Bitcoin çöktü!

Kripto paraların öncüsü olan Bitcoin piyasasında sert düşüşler yaşanıyor. Son günlerde Çin bazlı haberlerin etkisi sonrasında gücü azalan Bitcoin darbeyi yine Çin’den aldı.

Bitcoin'in piyasadaki son durumu!

Kripto para piyasalarındaki toplam hacim 2.0 trilyon doların üzerine yükseldi. Bitcoin'in ise piyasalardaki payı yüzde 49.8'e geriledi. 

JP Morgan, Bitcoin fonu kuruyor!

Uluslararası yatırım kuruluşu JP Morgan, aktif şekilde yönetilen bir Bitcoin fonu kuruyor. Diğer yandan kripto para borsası Binance, Microstrategy, Apple ve Microsoft tokenlerini işleme açacağını açıkladı. 

Bitcoin 50 bin doların altına düştü!

ABD'de yaşanan fiyat değişimleri ve vergi düzenlemeleri nedeniyle Bitcoin 50 bin doların altına düştü. Bitcoin'in tüm piyasalardaki toplam hacmi de 1.81 trilyon dolara kadar geriledi. 

bitcoin gayrimenkule etkisi Haberi

bitcoin gayrimenkule etkisi

Son zamanlarda yaygınlaşan dijital yatırım araçlarında yaşanan dalgalanmalar, ev ve ofis gibi klasik yatırım araçlarının önemini bir kez daha ortaya koydu.

İCK YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kuru, bitcoin, ethereum gibi dijital para birimlerinin özellikle son 6 aydan beri yatırımcıları kendine çektiğini belirterek, bu süre içinde yatırımcıyı dikkatli olmaları konusunda sürekli uyardıklarını ifade etti.

dijital para dalgasında gayrimenkullerini satışa çıkararak, Bitcoin başta olmak üzere diğer dijital yatırım araçlarına kaynaklarını aktaran on binlerce kişi olduğunu söyleyen Cemal Kuru, şu açıklamalarda bulundu:

“Her gün yüzde 3-5, hatta yüzde 10’lara varan değer artışı, doğal olarak kısa sürede çok para kazanmak isteyen kişileri dijitale kaydırdı. Ama şu bir gerçek ki anlık kazanımlar aynı zamanda anlık kayıplar anlamına gelir. İCK YAPI olarak uzun yıllardır ürettiğimiz onlarca konut,...