26 / 07 / 2024

Bıtee Group Uluslararası İnşaat adres 

Bıtee Group Uluslararası İnşaat adres 

Bıtee Group Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amın Ahmed M. Teeka tarafından kuruldu.

RMS Capital'den Dubai, İstanbul ve Bakü'ye 3 yeni proje geliyor! 

Türk markalı konut üreticisi Mesa, BAE’li Reportage Properties ve Azerbaycanlı Sabah Investment Group, uluslararası gayrimenkul yatırım girişimi RMS Capital Investment LLC’yi kurdu. Şirket, Türkiye, Dubai ve Azerbaycan’da yapılacak üç konut projesine bir senede 600 milyon dolar yatırım yapacak.

Deprem bölgesi için uluslararası kuruluşlardan 3,8 milyar dolar para alındı! İnşaat, altyapı ve sağlıkta kullanılacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında bölgenin yaralarını sarmak amacıyla uluslararası kuruluşlardan bugüne kadar 3,8 milyar dolarlık finansman sağlandığına dikkat çekti. İşte o açıklama...

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Bş Falcon Group İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bş Falcon Group İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hayrettin Şahin tarafından kuruldu.

Türkiye, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi'nde ikinci sırada!

Türkiye, 40 firma ile "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi"nde ikincilik konumunu korurken, Türk müteahhitlerin 30 milyar doları aşan proje üstlendiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da! Emlak projeleri binlerce ziyaretçi ile buluşacak!

Gayrimenkul sektörü, bölgenin en büyük Uluslararası Emlak Fuarı olan ReExpo’da Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da gerçekleştirilecek.

Fb Müteahhitlik Anonim Şirketi kuruldu!

Fb Müteahhitlik Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fb Group Uluslararası Yatırım Ve Dış Ticaret Anoni tarafından kuruldu.

B And R Group Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B And R Group Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mhd Walıd Refaeı ve Safwan Bsout ortaklığında kuruldu.

Ruhama Group Uluslararası Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ruhama Group Uluslararası Ticaret İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Muhammad Şarafatullah ve Mustafa Çoşkun ortaklığında kuruldu.

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Band B Group Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Band B Group Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Mohammad Hadı Hashemi tarafından kuruldu.

B Global Group Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Global Group Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Aıdana Koshenova ve Mehdı Zıba Halat Monfared ortaklığında kuruldu.

Bi Group Uluslararası Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bi Group Uluslararası Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohammad Hosseın Imanıanı ve Zeynel Nazlı ortaklığında kuruldu.

Bıtee Group Uluslararası İnşaat adres  Haberi

Bıtee Group Uluslararası İnşaat adres 

Bıtee Group Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amın Ahmed M. Teeka tarafından kuruldu.

Bıtee Group Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin başlıca amaç ve konusu şöyledir; a- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...