04 / 05 / 2024

Bitlis Adilcevaz Belediye Meclisi ağustos ayı toplantısı

Bitlis Adilcevaz Belediye Meclisi ağustos ayı toplantısı

Bitlis Adilcevaz Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Necati Gürsoy’un başkanlığında yapılan toplantıda kentsel dönüşüm görüşüldü.

Bitlis'te 3 katlı Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Bitlis'te Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'ni hayata geçirdiklerini ve projenin yüzde 80'inin tamamlandığını açıkladı. 

Belediye tam 40 bin metrekarelik imarlı arsa satıyor!

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis Yam Köyü'nde yer alan eğitim tesisi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 70 milyon 493 bin 447 TL olarak belirlendi.

Belediye konut ve ticaret alanı imarlı iki arsa satacak!

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis Hüsrevpaşa ve Beşminare'de yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsalar konut ve ticaret alanı imarlı olarak belirtildi.

Yatırımcılar dikkat! Belediye konut ve ticaret imarlı dört arsa satacak!

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis merkezde yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar ticaret ve konut alanı imarlı.

Belediye o ilde hem konut hem de ticaret imarlı arsa satacak!

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis Merkez Hüsrevpaşa Mahallesi'nde bulunan konut ve ticaret imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

İmarlı arsa arayanlar dikkat! Belediye üç arsa satacak! 

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis Merkez'de yer alan üç adet arsa için satış ihalesi düzenliyor.

TOKİ Bitlis Adilcevaz'da 60 bin 800 lira peşinatla!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Bitlis projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Bitlis Adilcevaz projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Bitlis Adilcevaz TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Bitlis Adilcevaz TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Bitlis Belediyesi arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis Hersan Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış fiyatı 26 milyon 721 bin 560 TL olarak belirlendi.

Bitlis'te 12 bin 813 TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Arsa alacaklar dikkat! 

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis Beşminare'de yer alan 11 arsayı 12 bin 813, 4 iş yerini ise 89 bin 630 liradan başlayan fiyatlarla satıyor. İşte tüm ayrıntılar...

Bitlis Adilcevaz Belediyesi'nden emlak vergisi açıklaması!

Bitlis'in Adilcevaz Belediyesi'nde işçiler maaş şoku yaşadı. KHK ile kadroya geçen 85 işçi, aylardır maaş alamıyor. Başkan Necati Gürsoy ise, "Pandemi nedeniyle su faturası olsun emlak vergisi olsun, toplayamadık." dedi.

Bitlis ve Van'daki bazı bölgeler için kesin korunacak hassas alan kararı!

Bitlis ili Adilcevaz ilçesi ve Van ili Erciş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bitlis'te bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bitlis ili, Adilcevaz ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bitlis'teki 'Sodalı Göl' doğal sit alanı olarak tescil edildi!

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde bulunan "Sodalı Göl", doğal sit, sürdürülebilir koruma ve kontrollü kullanım alanı oldu.

Bitlis Adilcevaz Belediye Meclisi ağustos ayı toplantısı Haberi

Bitlis Adilcevaz Belediye Meclisi ağustos ayı toplantısı

Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Necati Gürsoy’un başkanlığında gerçekleştirildi.Adilcevaz Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, 6 madde görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda alınan oy birliği kararı ile belediye hizmet binası bitişiğinde bulunan parka 15 Temmuz Demokrasi Parkı isminin verilmesi kararı alındı.


Öte yandan, alınan kararlar arasında bulunan belediye hizmet binasının üçüncü katının Adilcevaz Adliyesine tahsis edilmesi alınan oy birliği ile karara bağlandı.Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişimini kınadıklarını ifade ederek, bu tür hadiselerin tekrar yaşanmamasını temenni ettiklerini dile getirdi. Adilcevaz Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalar hakkında da meclis üyelerini bilgilendiren Gürsoy, yapacakları projelerle ilçenin çehresini değiştireceklerini belirterek, “Belediye olarak ilçemizin birçok yerinde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda Karayolları Genel Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmeler neticesinde...