28 / 07 / 2024

Bitlis doğalgaz projesi

Bitlis doğalgaz projesi

Bitlis Belediyesi Eş Başkanı Hüseyin Olan, doğalgaz çalışmasını yerinde inceledi. Olan, Beşminare Mahallesi, TOKİ 1, 2 ve 3. etaplarında çalışmanın sürdüğünü ifade etti.

Tavas doğalgaz bağlantı hattı projesi için acele kamulaştırma!

Tavas doğalgaz bağlantı hattı projesi için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Reşadiye doğalgaz projesi için yer teslimi yapıldı!

Tokat Reşadiye'ye yapılacak olan doğalgaz projesinde arazi-etüt harita ve kamulaştırma mühendislik işi için ihaleyi alan şirkete yer teslimi yapıldı.

Türkiye-İsrail doğalgaz boru hattı projesi için ilk temas!

Türkiye ile İsrail arasında inşa edilmesi öngörülen doğalgaz boru hattı projesini tartışmak üzere kurulan çalışma grubu, ilk toplantısını geçen hafta İstanbul'da yaptı.

Türkiye, Türk Akımı ile Avrupa'nın doğalgaz merkezi olacak!

DNV GL Petrol ve Doğalgaz İş Geliştirme Müdürü Rosenbaum, "Teknik olarak Türk Akımı projesi çok olgun ve mantıklı. Şuna şüphe yok ki Türkiye Avrupa için önemli bir doğalgaz merkezi olacak." dedi.

Kuzey Akım-2 Doğalgaz Boru Hattı projesinde son durum ne?

Rusya’nın Kuzey Akım-2 Doğalgaz Boru Hattı Projesi, Avrupa Birliği (AB) içerisindeki tüm itirazlara rağmen özellikle Almanya’nın desteğiyle ilerleyişini sürdürüyor.

Bitlis doğalgaz çalışmaları ne durumda?

Bitlis Belediyesi Eş Başkanı Hüseyin Olan, doğalgaz çalışmasını yerinde inceledi. Olan, Beşminare Mahallesi, TOKİ 1, 2 ve 3. etaplarında çalışmanın sürdüğünü ifade etti.

Türk Akımı Doğalgaz Boru Hattı inşaatı bu ay başlayacak!

ENERJİ Bakanı Taner Yıldız, Karadeniz'in altından geçerek Trakya'ya gidecek olan Türk Akımı Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nde Rusya'nın bu ay inşaata başlayabileceğini söyledi.

Bitlis'te doğalgaz protokolü imzalandı!

Bitlis Belediye Başkanı Hüseyin Olan ve Doğugaz Bitlis, Bingöl, Muş Doğalgaz Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürü Abdurrahman Atabey tarafından hazırlanan doğalgaz protokolü imzalandı.

Doğalgaz bağlantısı için acele kamulaştırma!

Bursagaz İznik Şehir RMA Doğalgaz Bağlantı Hattı Projesi kapsamında bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak. Bakanlar Kurulu Kararı'na göre açıklama yapıldı.

Silivri'de Doğalgaz Depolama projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı tarafından Silivri'de Kuzey Marmara ve Değirmenköy Doğalgaz Depolama kapasite artırımı projesi için 30 Mart 2015 günü saat 11:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

1988 yılında İstanbul Doğalgaz Dağıtım Projesi'nin temeli atılacakmış!

1988 yılında İstanbul Doğalgaz Dağıtım Projesi'nin temeli Esenyurt-Avcılar'da, Turgut Özal tarafından atılacakmış. Hava kirliliğine köklü çözüm getirecek proje tamamlandığında İstanbulluların çağdaş ısıtma yönteminden yararlanmaları sağlanacakmış.

Marmara Ereğlisi'nde Trakya Doğalgaz Santrali için halkın katılım toplantısı düzenlenecek!

Borusan Trakya Elektrik Üretim San. ve Ticaret A.Ş tarafından; Trakya Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali projesi için 3 Şubat 2015 günü saat 11:00'de halkın katılım toplantısı yapılacak.

Güney Akım doğalgaz boru hattı projesi resmen kapandı!

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Güney Akım doğalgaz boru hattı projesinin resmen kapandığını AB'ye iletti. Novak Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Maros Sefcovic ile telefonla görüştü.

Bitlis doğalgaz projesi Haberi

Bitlis doğalgaz projesi

Bitlis Belediyesi Eş Başkanı Hüseyin Olan, doğalgaz çalışmasını yerinde inceledi.

Eş Başkan Olan, gazetecilerle birlikte devam eden doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi aldı. Ardından gazetecilere açıklama yapan Olan, Beşminare Mahallesi, TOKİ 1, 2 ve 3. etaplarında çalışmanın sürdüğünü kaydederek, “Bu çalışmalar bitiminde ana hatlar ile binalara doğalgaz çekilecektir. Ardından ise 4’üncü etapta başlanacaktır. Bu çalışmalar yaklaşık 2 ay sürecektir. Türkiye’de hemen hemen her ilde olan doğalgazı Bitlis’e de getirmek için çaba saffettik ve kentte doğalgaz çalışmalarını başlattık. Çevre ve ekoloji dengeyi bozmayan, hava kirliliği yapmayan en iyi yakıt olan doğalgazın gelmesi için çaba saffettik, bu kış TOKİ doğalgaz ile ısınacak, seneye de diğer mahallelerde devam edecektir. Bitlis’in hiçbir mahallesini doğalgazsız bırakmayacağız. Doğalgaz çalışmalarının ardından Bitlis daha temiz bir kent...