03 / 05 / 2024

Bitlis Güroymak projeleri

Bitlis Güroymak projeleri

İçişleri Bakanlığı’nın Kanun Hükmünde Kararnamesi (KHK) kapsamında, Bitlis Güroymak Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’e nezaket ziyaretinde bulunarak, Aydıner’den projeleri hakkında bilgi aldı.

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri geliyor! Yeni proje! 

Özak GYO, Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projelerinde yaşanan ilişkin o son dakika gelişmesi...

O ilde 5 taksit fırsatıyla 24 arsa satılıyor! 64 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Bitlis ili Güroymak Belediye Başkanlığı, Bitlis ili, Güroymak ilçesi, Şirintepe, Barış ve Bağlar mahallelerinde yer alan 24 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve arsaların fiyatları...

Nemrut Kalderası ve Çevresi Doğal Sit Alanı kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bitlis İli, Ahlat, Tatvan ve Güroymak ilçeleri sınırları içerisinde yer alan Nemrut Kalderası ve Çevresi Doğal Sit Alanının kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31573 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İnşaat halindeki binada akıma kapılan Öztürk Uğiş hayatını kaybetti!

Bitlis'in Güroymak ilçesinde elektrik akımına kapılan AK Parti Güroymak İlçe Başkanı Öztürk Uğiş, hayatını kaybetti.

Millet bahçesi projeleri meclis gündeminde!

Millet bahçeleri projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yap işlet devret projeleri meclis gündeminde!

2010-2021 yılları arasındaki yap işlet devret projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Bitlis'te binaların arasında kaybolan tarihi yapılar gün yüzüne çıkarılıyor!

Bitlis'te Osmanlı döneminden kalan ve zamanla yapılan binaların arasında kaybolan tarihi yapılar, gün yüzüne çıkıyor.

Adil Karaismailoğlu: Dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Karada, havada, denizde, raylı sistemlerde, uzayda... Her bir konuda dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyor ve bunları vatandaşımızın, milletimizin hizmetine sunuyoruz." diye konuştu.

Bitlis'te okullarda güçlendirme çalışmaları başladı!

Bitlis'te, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında eğitime verilen arada 9 okul depreme karşı güçlendirildi. 

Mesa projeleri görüntülü konuşma ile evinizde!

Mesa, koronavirüs salgını sebebiyle evde kalınan bugünlerde, projelerinin internet sitelerinden randevu oluşturulan görüntülü konuşma hizmetine, canlı olarak gerçekleştirilen bire bir sohbetleri de ekledi. Mesa projeleri, görüntülü konuşma ile evinize geliyor...

Hakkari'nin gündeminde kentsel dönüşüm projeleri var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Hakkari'mize 11 milyar liralık yatırım yaptık ve bu yatırımların bir kısmı bitti, bir kısmı da devam eden yatırımlar. Artık gündemimizde yeni parklar, bahçeler, kentsel dönüşüm projeleri var" dedi.

Bitlis Güroymak projeleri Haberi

Bitlis Güroymak projeleri


İçişleri Bakanlığı’nın Kanun Hükmünde Kararnamesi (KHK) kapsamında, Bitlis Güroymak Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Başkan Aydıner’e nezaket ziyaretinde bulunarak, Aydıner’den projeleri hakkında bilgi aldı.

Bitlis Güroymak Belediyesi kayyum atanmasının ardından Bayrampaşa Belediyesi ile kardeş ilan edildi. Güroymak Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu da ekibiyle birlikte  Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’i makamında ziyaret etti. Oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyaret boyunca Başkan Aydıner, Bayrampaşa’da hayata geçirdiği projeler hakkında Ufuk Özen Alibeyoğlu’na bilgi verdi.


Başkan Aydıner yaptığı açıklamada, “Belediyemizle kardeş ilan edilen Güroymak’ın yeniden imar edilmesi noktasında, ilçemizde hayata geçirdiğimiz projelerimiz hakkında Güroymak Belediyesi’ne kayyum olarak atanan ve ziyaretimize gelen Sayın Ufuk Özen Alibeyoğlu’na ve ekibine bilgi verdik. Terörün yaktığı ve yıktığı şehirler inşallah atanan...