27 / 04 / 2024

Mesa projeleri görüntülü konuşma ile evinizde!

Mesa projeleri görüntülü konuşma ile evinizde!

Mesa, koronavirüs salgını sebebiyle evde kalınan bugünlerde, projelerinin internet sitelerinden randevu oluşturulan görüntülü konuşma hizmetine, canlı olarak gerçekleştirilen bire bir sohbetleri de ekledi. Mesa projeleri, görüntülü konuşma ile evinize geliyor...



50 yıl önce gayrimenkul sektöründe “ilk”leri yaratmak hedefiyle yola çıkan MESA, tüm projelerini koronavirüs salgını döneminde, Mesa ayrıcalığını tercih edenlerle görüntülü konuşma ve canlı sohbet gibi dijital platformlar aracılığıyla buluşturuyor.

Mesa, koronavirüs salgını sebebiyle evde kalınan bugünlerde, projelerinin internet sitelerinden randevu oluşturulan görüntülü konuşma hizmetine, canlı olarak gerçekleştirilen bire bir sohbetleri de ekledi. MESA markasını tercih edenler evlerinden diledikleri proje hakkında ister canlı sohbet ile isterse de görüntülü konuşma seçenekleri ile kolayca bilgi sahibi olabiliyor. İlk günden bu yana ilginin yoğun olduğu dijital hizmetler aracılığıyla, hali hazırda açık olan satış ofislerindeki satış temsilcileri ile yapılan birebir görüşmelerde projeye ilişkin tüm görsellere de ulaşılabiliyor. 

Görüntülü konuşma için haftanın her günü 09:00-18:00 saatleri arasında 444 9 366 numaralı Call Center’ı arayarak randevu almak gerekli. 

MESA Çubuklu 28’in Bahçeli Villa Blokları Satışa Çıktı 

MESA Çubuklu 28 ile bir tarafta eşsiz orman manzarası bir tarafta ise panoramik boğaz manzarasıyla eşsiz bir hayat sunuyor.

Sadece 80 bağımsız bölüm ve 1 ticari alanı ile butik bir yaşamın kurgulandığı MESA Çubuklu 28, zevk ve prestij sahibi ayrıntılarıyla Çubuklu'nun en özel noktalarından birinde bulunuyor. Az katlı mimarisi ve estetik detaylarıyla bölgenin doğal dokusuna uyumlu tasarlanan MESA Çubuklu 28, geleneksel MESA kalitesi ve yüksek standartları ile buluşarak, ayrıcalıklı yaşam alanları sağlıyor. 3+1’den 6+2’ye kadar farklı seçeneklerle bahçeli villa blokların da satışa sunulduğu, MESA Çubuklu 28’de; 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 flat ve dubleks konut tipleriyle toplam 80 bağımsız bölümde yaşam başladı.

Mesa satış ofislerinin çalışma saatleri değişti! 

Mesa Çubuklu 28'de yaşam başladı! 


Geri Dön