29 / 04 / 2024

Bitlis riskli iş yeri

Bitlis riskli iş yeri

Bitlis'te "Dere ıslah projesi" kapsamında, valilik tarafınca kendilerine tebligat gönderilen dere üzerinde bulunan riskli 700 iş yeri tahliye edildi.

Sidney emlak piyasası spor, siyaset ve medya dünyasındaki ünlü isimlerin satışlarıyla canlandı!

Sydney emlak piyasası spor, siyaset ve medya dünyasının önde gelen isimlerinin bulunduğu yüksek riskli işlemlerde bir artışa tanık oluyor. İşte detaylar...

Konut sektörü yakın takipte! 80 bin mükellef resmen RADAR'a takıldı! Evinin değerini düşük gösterenler dikkat!

Gayrimenkul sektöründe kira geliri elde edenlere ve emlakçılara ilişkin yapılan incelemelerin sonucunda ilk etapta 55 bin riskli işlem olduğu belirlendi. Konut sektörü yakın takipte! 80 bin mükellef resmen RADAR'a takıldı! Evinin değerini düşük gösterenler dikkat!

TOKİ engelli başvuruları başladı! 180 ay vadeyle kira öder gibi 3+1 konut fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis projesi için başvurular bugün başladı. Projeden en az yüzde 40 engelli vatandaşlar konut alabilecek.

Bitlis'te riskli 177 yapının yıkımına başlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan ve Bitlis Valiliği ile Bitlis Belediyesi ortaklığı ile hayata geçen kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilçe genelinde riskli olduğu belirlenen 177 yapının yıkım işlemleri başladı. 

İstanbul Ümraniye için riskli alan kararı!

İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Elmalıkent Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Riskli binada oturan ve evini yenilemek isteyenler için yol haritası!

İzmir'de yaşanan deprem acı gerçeği ortaya çıkardı. Riskli binada oturan ve evini yenilemek isteyenler için nasıl bir yol haritası izlenmesi gerekiyor. İşte 10 adımda kentsel dönüşüm...

Diyarbakır Bağlar için riskli alan kararı!

Diyarbakır ili, Bağlar ilçesi, Kaynartepe Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Malatya Doğanyol için riskli alan kararı!

Malatya ili, Doğanyol ilçesi, Gökçe Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Adana Yüreğir için riskli alan kararı!

Adana ili, Yüreğir ilçesi, Şehit Erkut Akbay Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Riskli alanlardaki eski konutlar için 'takas' zamanı!

İstanbul’un depreme hazırlık kapasitesinin 64 üzerinden 28 puan aldığının altını çizen GABORAS CEO’su Kurtuluş Altun,şu anda riskli alanlardaki eski konutlar için hızlı menkulleşme ve eski-yeni konut takas zamanı olduğunu söyledi.

Sosyal tesis için beton dökülen Nemrut Krater Gölü çevresindeki inşaat durduruldu!

Bitlis Valiliği yaptığı açıklamada Nemrut Krater Gölü çevresinde kurulması planlanan tesisle ilgili inşaat çalışmalarının durdurulduğunu duyurdu.

Kayseri Kocasinan için riskli alan kararı!

Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Sahabiye Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Kırıkkkale Merkez için riskli alan kararı!

Kırıkkale ili, Merkez ilçesi, Bahçelievler Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Bitlis riskli iş yeri Haberi

Bitlis riskli iş yeri

Bitlis'te "Dere ıslah projesi" üzerinde yer alan valilik tarafından kendilerine tebligat gönderilen dere üzerindeki 700 iş yeri tahliye edildi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bitlis Valiliği, "Dere ıslahı projesi" kapsamında kent merkezi üzerinde yer alan Nur Caddesi üzerinde bulunan dere üzerindeki ve mülkiyeti İl Özel İdaresi ile Belediye'ye ait olan 700 iş yeri yıkıldı.

Yıkım kararı kapsamında ilgili valilik tarafından, iş yerleri sahiplerine tebligat gönderildi. Tebligatta,  esnafın mağduriyet yaşamamsı için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından, Hüsrevpaşa Mahallesi'nde bulunan Ahmet Eren Bulvarı üzerinde hizmete açılan  iş yerleri tahsis edildi. 
Esnafın büyük çoğunluğu TOKİ'de bulunan işyerlerine taşınırken, bu süre içerisinde işyerlerini tahliye etmeyen esnaflar, polis ve jandarmanın aldığı yoğun güvenlik önlemleri sonrasında işyerlerini boşaltmaları istendi. Esnaflar, karar sonrasında işyerlerinde yer alan eşyaları...