10 / 05 / 2024

Biva Mimarlık Genel Müdürü Vahap Yılmaz

Biva Mimarlık Genel Müdürü Vahap Yılmaz

Biva Mimarlık yılbaşı partisi düzenledi. Biva Mimarlık Genel Müdürü Vahap Yılmaz ile Genel Müdür Yardımcısı Birim Yılmaz'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen partiye katılan konuklar, keyifli dakikalar yaşadı.

XL Mimarlık+Mühendislik'e The DNA Paris Design Awards 2020’den iki ödül!

The DNA Paris Design Awards 2020’de en iyiler ödüllendirild. XL Mimarlık+Mühendislik, “İrme Elektrik Genel Merkez Binası” ve “WITHCO Coworking Space” projeleri ile iki ayrı ödülü almaya hak kazandı.

İrme Elektrik Headquarters’a XL Mimarlık ve Mühendislik imzası!

Mimar Arda Işık’ın önderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren XL Mimarlık+Mühendislik tasarımına sahip İrme Elektrik Headquarters, çevreye, kente ve çalışanların hayatını değerlendirecek bir genel merkez olarak kurgulanacak.

LAV Genel Müdürlük Ofisi'nde OSO Mimarlık imzası!

OSO Mimarlık, LAV Genel Müdürlük Ofisi projesinde 2 bin 600 metrekarelik alanda düzenlediği açık ofis kurgusunda marka logosunu bir iç mekan ögesine dönüştürmeyi başarmış...

Estate Emlak Mimarlık Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Estate Emlak Mimarlık Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile  Abdulhameed Saeed Haıdar tarafından kuruldu. 

Victoria Mimarlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Victoria Mimarlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeliyle Mohamad Kalajo İle M.Sulaıman Al Kowatly tarafından Fatih'te kuruldu.

Biva Tower 2019 Aralık'ta teslim edilecek!

Biva Mimarlık’ın yeni projesi Biva Tower, 151 metre yüksekliğiyle ‘Avrupa’nın en yüksek yapısal çelik binası’ olma özelliğini taşıyor. 

Banu Uçak Dünya Mimarlık Festivali jürisinde görev alacak!

15 – 17 Kasım’da Berlin’de düzenlenecek olan Dünya Mimarlık Festivali (WAF 2017) jürisinde inşaat sektörünün önde gelen ismi Ferko’nun Genel Koordinatörü mimar Banu Uçak yer alacak. 

Manço Mimarlık, S-Arch 2016 Konsept Tasarım Özel Mansiyon Ödülü aldı!

Manço Mimarlık Tarafından Tasarlanan Hatay İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi Projesi S-Arch 2016 Konsept Tasarım Özel Mansiyon Ödülünü Aldı

Manço Mimarlık'ın Hatay projesi S-Arch Ödülleri finalinde!

Manço Mimarlık tarafından tasarlanan Hatay İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi Projesi, Uluslararası S-Arch 2016 Konsept Tasarım Ödülleri'nde finale kaldı.

DererOmay Mimarlık European Property Awards’ta ödüllendirildi!

DererOmay Mimarlık, "European Property Awards 2015-2016" kapsamında, "İç Mekan Ofis" dalında "Genel Energy Ofis" projesi ile "Highly Commended" ödülüne layık görüldü.

DererOmay Mimarlık'a, European Property Awards’tan ödül!

DererOmay Mimarlık, “European Property Awards 2015-2016” kapsamında, “İç Mekan Ofis” dalında “Genel Energy Ofis” projesi ile “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

Iglo Architects, Cityscape Mimarlık Ödülleri finalinde!

Iglo Architects’in, Parsan Makina için tasarladığı, Parsan Sanayi Kampüsü projesi içerisinde yer alan “Parsan Genel Müdürlük ve İdare Binası”, Cityscape 2015 Mimarlık Ödülleri’nde “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde finalist oldu.

CBTE Mimarlık Ziylan Ofisi'nin iç mekanını tasarladı!

CBTE Mimarlık tarafından yenilenen Ziylan Mağazacılık ve Pazarlama Genel Müdürlük Ofisi’nin iç mekanları, renklerin etkileyici anlatımıyla kurgulandı.

Biva Mimarlık Genel Müdürü Vahap Yılmaz Haberi

Biva Mimarlık Genel Müdürü Vahap Yılmaz


Biva Mimarlık Karşıyaka'daki ofisinde yılbaşı partisi düzenledi. Biva Mimarlık Genel Müdürü Vahap Yılmaz ile Genel Müdür Yardımcısı Birim Yılmaz'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen partiye katılan konuklar, keyifli dakikalar yaşadı. Noel baba kıyafetli animatör partiye katılanları eğlendirirken, Vahap ve Birim Yılmaz vatandaşlara kentsel dönüşüm ile ilgili bilgi verdi. 


90 kişilik uzman kadro ile çalıştıklarını belirten Genel Müdür Vahap Yılmaz, 200 dairenin dönüşümünü sürdürdüklerini belirtti, "Bir apartmanda üçte iki çoğunluk sağlandığında dönüşüm başlar" dedi 



Egeli...