04 / 05 / 2024

biyogaz tesisi ihale edildi

biyogaz tesisi ihale edildi

Tesisin kurulumu için ayrılan 3 buçuk milyon lira ile gerekenin yapılamayacağının anlaşılması üzerine güneş enerjisi üretimi yapmak için 25 yıllığına iki firmaya devlet arazisi kiralandı.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Odunpazarı Belediyesi Yap-İşlet-Devret modeliyle spor tesisi yaptıracak! İhalesi 4 Temmuz'da!

Eskişehir İli Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Eskişehir'de spor tesisi yaptıracak. Söz konusu ihale 4 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Zeytinburnu Belediyesi pazar yeri, dükkan, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek! 

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 91 milyon 250 bin TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Düzce'de 22.5 milyon TL'ye konaklama tesisi yapım işi halesi!

Düzce İli Akçakoca Belediye Başkanlığı, 22 milyon 502 bin 654 TL bedelle aquapark, restaurant ve konaklama tesisi yapımı ve işletilmesi işi ihale ediyor.

Silivri'de golf tesisi ve hizmet binaları 20 yıllığına kiraya veriliyor!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, Silivri İlçesi, Seymen Mahallesi'nde bulunan golf tesisi, hizmet binaları ve müştemilatının 20 yıllığına kiraya verilmesi işini ihale ediyor.

Güryapı'ya Halkalı Sosyal Tesisi için yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Küçükçekmece Halkalı Sosyal Tesisi'nin yer teslimi Güryapı'ya yapıldı...

Güryapı, Halkalı Sosyal Tesisi 449.7 milyona inşa edecek!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Küçükçekmece Halkalı Sosyal Tesis ihalesinde sözleşme imzalandı. Güryapı tesisi 449,7 milyon TL'ye inşa edecek...

Tuzla park alanı tesisi ihalesi 25 Eylül'de!

Tuzla Belediyesi, Aydınlı Mahallesi Gürpınar Caddesi'ndeki park alanında park alanı tesisi inşa edilmesi ve işletilmesi işi ihale ediyor...

Rize'de teleferik ve turistik tesislerin yapım işi ihale ediliyor!

Rize Belediyesi, teleferik tesisi ve ticari ve turistik (otel alanlı) tesislerin yapımı ve 30 yıl süreyle işletilmesi işi ihale ediyor...

Eskişehir'de özel eğitim tesisi yapım ve kiralama ihalesi 18 Haziran'da!

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Eskişehir'de özel eğitim tesisi yapım karşılığı uzun süreli kiralama ve işletme işi ihale ediliyor. İhale 18 Haziran'da yapılacak..

Uludağ Üniversitesi'nden akademik yaşam alanı irtifak hakkı ihalesi!

Bursa Uludağ Üniversitesi tarafından akademik yaşam alanı irtifak hakkı tesisi ihale ediliyor. İhale için teklifler en son 11 Haziran'da verilebilecek..

Trakya Üniversitesi 4 bin 500 kişilik yurt yaptırıyor!

Trakya Üniversitesi, 4 bin 500 kişilik öğrenci yurtları ve sosyal tesisleri yapım işi irtifak hakkı tesisi ihale ediyor. İhale 29 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Beşikdüzü teleferik tesisi ve otel ihalesi 21 Mayıs'ta!

Teleferik Tesisi ile otel ve ticari tesislerin yapımı ve 29 yıl süreyle işi ihale edilecek. İhale 21 Mayıs'ta yapılacak..

biyogaz tesisi ihale edildi Haberi

biyogaz tesisi ihale edildi

Türkiye'de ilk defa yapılacak uygulama ile mandıralardan çıkacak katı atıkların enerjiye çevrilmesi sonrası çevre kirliliğinin de önüne geçilecek. Mandıralardan alınan katı ve sıvı atıklarla biyolojik gübre üretilerek alınan atık çiftçiye verilecek. Tesisin kurulumu için ayrılan 3 buçuk milyon lira ile gerekenin yapılamayacağının anlaşılması üzerine güneş enerjisi üretimi yapmak için 25 yıllığına iki firmaya devlet arazisi kiralandı. 

Arıtma tesisi de olacak olan projenin hangi alanda nasıl hayata geçeceğini anlatan Vali Necati Şentürk, yapılacak tesisin arazisini iki firmaya 25 yıllığına kiraya verildiğini söyledi. AHİKA güdümlü proje ile biyogaz tesisinin kurulması için anlaşıldığını fakat beklenenin dışında gelişmeler olduğunu belirten Vali Şentürk, Türkiye'de ilk kez böyle bir tesis kurulumu için Valiliğin öncü olduğunu ifade etti. Vali Necati Şentürk, "Yapılan hesaplarda AHİKA'dan sadece 3 buçuk...