02 / 05 / 2024

Güryapı, Halkalı Sosyal Tesisi 449.7 milyona inşa edecek!

Güryapı, Halkalı Sosyal Tesisi 449.7 milyona inşa edecek!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Küçükçekmece Halkalı Sosyal Tesis ihalesinde sözleşme imzalandı. Güryapı tesisi 449,7 milyon TL'ye inşa edecek...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Küçükçekmece Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Park İnşaatı ile Ada İçi Altyapı, Yol ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut tarafından ihale edilen İstanbul Küçükçekmece Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Park İnşaatı ile Ada İçi Altyapı, Yol ve Çevre Düzenleme İşi' nin sözleşmesi, yüklenici Güryapı Restorasyon ile dün imzalandı. Sözleşme bedeli ise 449 milyon 750 bin TL olarak açıklandı.

Emlak Konut'un KAP açıklaması:
Şirketimiz tarafından ihale edilen İstanbul Küçükçekmece Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Park İnşaatı ile Ada İçi Altyapı, Yol ve Çevre Düzenleme İşi' nin sözleşmesi, Yüklenici Güryapı Restorasyon Taah. ve Tic. A.Ş. ile 02.10.2018 tarihinde imzalanmıştır.

Sözleşme Bedeli : 449.750.000,00 TL + KDV'dir.


Geri Dön