28 / 04 / 2024

Karmod Prefabrik Tunus’ta 2 bin sosyal konut inşa edecek!

Karmod Prefabrik Tunus’ta 2 bin sosyal konut inşa edecek!

Karmod Prefabrik, Tunus’ta 2 bin sosyal konut inşa edecek. Karmod açıklamasına göre, Jendouba şehrinde kurulacak 2 bin sosyal konutun yapımıyla ilgili Tunus’ta görüşmeler gerçekleştirildi...



Karmod Prefabrik, Tunus’ta 2 bin sosyal konut inşa edecek.


Karmod açıklamasına göre, Jendouba şehrinde kurulacak 2 bin sosyal konutun yapımıyla ilgili Tunus’ta görüşmeler gerçekleştirildi.


Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Çankaya ve Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca’nın ülkeyi ziyaretinde Jendouba Valisi ve İmar Bakanlığı yetkilileriyle sosyal toplu konutların kurulacağı yerler ve üretimleri konusunda yapılan toplantılarda çeşitli değerlendirmelerde bulunuldu.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Çankaya, Tunus’a gerçekleştirdikleri ziyarette, Türk firması oldukları için çok sıcak karşılandıklarını belirterek, “Konutların kurulacağı alanlarda incelemelerde bulunduk. Prefabrik evlerin güvenli teknolojisi ve üstünlükleri konusunda bilgilendirmeler yaptık. Projede 2 bin konutla beraber okul binaları da yapacağız. Proje ilk olarak bir okul binasının yapımıyla start alacak” ifadelerini kullandı.


Karmod açıklamasına göre, Jendouba şehrinde kurulacak 2 bin sosyal konutun yapımıyla ilgili Tunus'ta görüşmeler gerçekleştirildi.


Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Çankaya ve Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca'nın ülkeyi ziyaretinde Jendouba Valisi ve İmar Bakanlığı yetkilileriyle sosyal toplu konutların kurulacağı yerler ve üretimleri konusunda yapılan toplantılarda çeşitli değerlendirmelerde bulunuldu.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Çankaya, Tunus'a gerçekleştirdikleri ziyarette, Türk firması oldukları için çok sıcak karşılandıklarını belirterek, "Konutların kurulacağı alanlarda incelemelerde bulunduk. Prefabrik evlerin güvenli teknolojisi ve üstünlükleri konusunda bilgilendirmeler yaptık. Projede 2 bin konutla beraber okul binaları da yapacağız. Proje ilk olarak bir okul binasının yapımıyla start alacak" ifadelerini kullandı.


AA


Geri Dön