06 / 05 / 2024

Biyogaz Tesisi ne zaman kurulacak

Biyogaz Tesisi ne zaman kurulacak

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Oğuzeli ilçesini baştan sona yeniliyor. Yeni çalışmalarla kanalizasyon ve asfaltı tamamen yenilenen ilçeye parklar ve sosyal tesisler kazandırılıyor

Hilton'dan 3 yeni Hampton by Hilton tesisi!

Türkiye'deki portföyüne üç yeni Hampton by Hilton tesisi ekleyen Hilton (NYSE: HLT), bu yılki çarpıcı büyümesine devam ediyor.

Reysaş GYO depolarının üzerine güneş paneli kuracak!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan depoların çatılarına Yeşil Lojistik kapsamında çatılarımızı değerlendirmek maksadı ile GES Tesisi kurulmaya devam ediliyor. Reysaş GYO'nun yeni kurulan tesisi ile 2 milyon 700 bin EURO yıllık Güneş Enerjisi geliri artacak. 

Mehmet Sepil: Biz sadece stadı açıyoruz, tesisi açmıyoruz!

Göztepe Kulüp Başkanı Mehmet Sepil, "Gürsel Aksel Sağlıklı Spor ve Yaşam Merkezi'nin ne olduğunu herkes 8-10 ay sonra görecek. Biz sadece stadı açıyoruz, tesisi açmıyoruz" dedi...

Sivas'ta 50 dönümlük güneş paneli tesisi kuruldu!

Sivas Merkez Kayadibi köyünde 50 dönüm arazi üzerine inşa edilen güneş paneli tesisinde 15 bin nüfuslu bir ilçenin elektrik enerjisi karşılanabiliyor...

Şahinbey Fidanlık Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına devam eden Şahinbey Belediyesi tarafından Fidanlık Mahallesi’ne inşa ettirilen Fidanlık Sosyal Tesisi'nin inşaatı büyük ölçüde tamamlandı.

ETİ Maden Bor Karbür Tesisi’nin temeli atıldı!

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde ETİ Maden Bor Karbür Tesisi Temel Atma Töreni'ne, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez katıldı. Dönmez, “Tesisimizi 24 ay gibi kısa bir sürede tamamlamayı hedefliyoruz.” dedi…

Şahinbey 23 Nisan Sosyal Tesisi tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyemiz yapımı devam eden 23 Nisan Mahallesi’ne yaptırdığı 23 Nisan Sosyal Tesisi’ni kısa sürede tamamlayarak vatandaşın hizmetine açacak.

Esenler'deki millet bahçesine 18.7 milyon liralık spor tesisi!

Esenler'deki 15 Temmuz Millet Bahçesi'ne 18.7 milyon liralık spor tesisi yaptırılacak. Ayrıca tesislerin 400 günde tamamlanması planlanıyor.

Şahinbey Mavikent Sosyal Tesisi açıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından Mavikent Mahallesi’ne inşa edilen Mavikent Sosyal Tesisi vatandaşın hizmetine sunuldu.

Büyükada'ya 4 bin 600 metrekarelik spor tesisi kurulacak!

Seçim çalışmaları kapsamında Büyükada'ya giden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, ''Adalar-Bakırköy hattı tekrar kurulacak, hayırlı uğurlu olsun. Adalar'dan Büyükada'dan Maden Mahallesi'ne spor tesisi yapacağız'' diye konuştu.

Ömerli Barajı Havzası'na sanayi tesisi yapılacak!

İstanbul Ataşehir’de Ömerli Barajı havzası koruma alanı içerisinde yer alan 17 dönümlük arazinin imar planı değişti. Yeni plana göre, alana İçmesuyu Havzaları Yönetmeliği’ne aykırı olarak sanayi tesisi yapılacak.

Şehitkamil Karacaahmet Sosyal Tesisi açıldı!

Şehitkamil Belediyesi tarafından Karacaahmet Mahallesi’ne yapılan Şehitkamil 149 ve 150 Nolu Sosyal Tesisi tamamlanarak vatandaşların hizmetine açıldı.

Pendik Hayaltepe Sosyal Tesisi'nin ihalesi yapıldı!

Pendik Çınardere Mahallesi’ne 5. sosyal tesisini kazandıracak olan Pendik Belediyesi Hayaltepe Sosyal Tesisi’nin ihalesini gerçekleştirdi.

Biyogaz Tesisi ne zaman kurulacak Haberi

Biyogaz Tesisi ne zaman kurulacak

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Oğuzeli ilçesinin alt ve üstyapı çalışmalarını yenileme çalışmaları kesintisiz bir şekilde sürüyor. Büyükşehir'in yaptığı yeni çalışmalarla çehresi değişecek olan ilçeye, kanalizasyon, yol, kavşak, taziye evi, sosyal tesis, park ve daha birçok alanda hummalı çalışmalar yapılıyor.


22 BİN TONLUK ASFALT 

İlçenin tamamında yol, asfalt ve kanalizasyon çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezinde büyük bir park ve 3 taziye evi yaptı. İlçeye bağlı köylerde de yol, sathi kaplama, kanalizasyon ve su arama çalışmaları başlatılırken yol açma ve mahallelerde yıkım ile enkaz temizliği çalışması yapılıyor. İlçe, belde ve köylerinde 22 bin 423 ton asfalt yama çalışması yapıldı.


YENİ BORULAR DÖŞENİYOR 

Köy ve mahalle yollarında sathi kaplama yapan Büyükşehir, 129 bin 306 metrekare alana kilit taşı döşedi. Su arama çalışmalarını yürüten ve bu...