18 / 05 / 2024

Biyokütle Teknolojileri Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adresi

Biyokütle Teknolojileri Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adresi

Biyokütle Teknolojileri Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yakup Okşaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Fatih, Alemdar Mahallesi, Ticarethane Sokak'ta kuruldu.

Comtelix Danışmanlık Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Comtelix Danışmanlık Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Çolak ve Fehmi Okan Gürer ortaklığında kuruldu.

Trusted Uluslararası Danışmanlık Analiz Hizmetleri Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Trusted Uluslararası Danışmanlık Analiz Hizmetleri Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile M.A. Mahmoud Ben Ahmeıda tarafından kuruldu.

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Kuzey Limanı İnşaat Ve Danışmanlık Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Limanı İnşaat Ve Danışmanlık Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Aleksandr Drozdov tarafından kuruldu.

Surface Laboratuvar Teknolojileri Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Surface Laboratuvar Teknolojileri Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ilghar O.Kalkhoran tarafından kuruldu. 

Mehmet Kocaman Zemin Teknolojileri Proje Yönetimi Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Mehmet Kocaman Zemin Teknolojileri Proje Yönetimi Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kocaman tarafından kuruldu.

Moss Çevre Teknolojileri Danışmanlık Ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moss Çevre Teknolojileri Danışmanlık Ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Musa Arasan tarafından kuruldu.

Hospıtal Instrument Biyomedikal Mühendislik Ve Sağlık Teknolojileri Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Hospıtal Instrument Biyomedikal Mühendislik Ve Sağlık Teknolojileri Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaya Yalçın tarafından kuruldu.

Mobiltech Bilgi Teknolojileri Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mobiltech Bilgi Teknolojileri Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Öztürk ve Cihan Barış ortaklığında kuruldu.

MSB Arge Çevre ve Enerji Teknolojileri Mühendislik Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

MSB Arge Çevre ve Enerji Teknolojileri Mühendislik Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sinan Bilgili tarafından kuruldu.

Çözüm Basım Teknolojileri Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm Basım Teknolojileri Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Çelik tarafından kuruldu. 

Avrupa Zemin Teknolojileri Mühendislik Sondajcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Avrupa Zemin Teknolojileri Mühendislik Sondajcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü’nde 60 bin TL sermaye bedeli ile Burak Aydın, Yunus Emre Bekişli ve Aycan Süzer ortaklığında kuruldu.

Oluşur Çevre Teknolojileri Danışmanlık ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Oluşur Çevre Teknolojileri Danışmanlık ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İbrahim Kaya tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Biyokütle Teknolojileri Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Biyokütle Teknolojileri Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adresi

Biyokütle Teknolojileri Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yakup Okşaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Fatih, Alemdar Mahallesi, Ticarethane Sokak'ta kuruldu.


Biyokütle Teknolojileri Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MAKSAT VE MEVZUU : Madde 3- Şirketin başlıca iştigal konusu, her türlü arıtma tesislerinin ve diğer atıkların geri kazanım ünitelerinin projelendirilmesi, Elektrik ve ısı santralleri bu çalışma konusu ile ilgili olarak; 1. Her türlü atığın alım ve satımı ile atığın ayrıştırılması işlenerek alternatif yakıt üretilmesi ve bunun satılması, 2. Demir-çelik gibi her türlü maden ve alaşımdan imal edilmiş ürünlerinin ve bunların hurdalarının ithalatı ve ihracatının yapılması ve satılması, 3. Her türlü endüstriyel tesis ve enerji santralleri ile ilgili olarak mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik, danışmanlık,...