04 / 05 / 2024

Biyokütle Teknolojileri Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biyokütle Teknolojileri Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biyokütle Teknolojileri Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yakup Okşaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Fatih, Alemdar Mahallesi, Ticarethane Sokak'ta kuruldu.



Biyokütle Teknolojileri Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yakup Okşaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Fatih, Alemdar Mahallesi, Ticarethane Sokak'ta kuruldu.


Biyokütle Teknolojileri Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MAKSAT VE MEVZUU : Madde 3- Şirketin başlıca iştigal konusu, her türlü arıtma tesislerinin ve diğer atıkların geri kazanım ünitelerinin projelendirilmesi, Elektrik ve ısı santralleri bu çalışma konusu ile ilgili olarak; 1. Her türlü atığın alım ve satımı ile atığın ayrıştırılması işlenerek alternatif yakıt üretilmesi ve bunun satılması, 2. Demir-çelik gibi her türlü maden ve alaşımdan imal edilmiş ürünlerinin ve bunların hurdalarının ithalatı ve ihracatının yapılması ve satılması, 3. Her türlü endüstriyel tesis ve enerji santralleri ile ilgili olarak mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik, danışmanlık, işletme hizmetlerini yapmak. 4. Elektrik ve ısı üretimine ilişkin buhar tribünleri, gaz tribünleri, buhar kazanları, motorlar, jeneratörler, fosil yakıtla veya yenilenebilir kaynakla çalışan elektrik-ısı santralleri ve ekipmanlarının imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak, 5. Konusu ile ilgili resmi ve özel sektör ihalelerinde iştirak etmek ve kısmi veya anahtar teslim taahhüt işleri yapmak Yukarıda gösterilen konulardan başka ileride şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlere girişmek istendiği takdirde Ortaklar Kurulu tarafından karar alınır ve bu karar alındıktan sonra şirket bu işleri de yapabilmesi için sözleşme değişikliği niteliğindeki bu kararın uygulanabilmesi için ortaklar genel kurulu tarafından onaylanıp, tescil ve ilan ettirilir. Maksat ve mevzu ile ilgili hususları tahakkuk ettirebilmek için; 1) Her türlü mali, ticari iş ve taahhütlere girmek, anlaşmalar yapmak, uzun orta ve daha kısa vadeli istikrazlar akdetmek, teminatlı, teminatsız her nevi krediler temin etmek ve gerektiği takdirde şirketin menkul ve gayrimenkul mallarını terhin ve ipotek etmek, 2) Lüzumlu gayrimenkuller satın almak ve icabında satmak, 3) Şirket iş ve taahhütlerin icap ettiği hallerde başkalarına ait menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde şirket lehine rehin ve ipotek tesis ve tescil ettirmek veya bunlar üzerinde her türlü hakları ihtisap edebilmek, Yukarıda gösterilen konulardan başka ileride şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlere girişmek istendiği takdirde Ortaklar Kurulu tarafından karar alınır ve bu karar alındıktan sonra şirket bu işleri de yapabilmesi için sözleşme değişikliği niteliğindeki bu kararın uygulanabilmesi için ortaklar genel kurulu tarafından onaylanıp, tescil ve ilan ettirilir.


Biyokütle Teknolojileri Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Alemdar Mahallesi, Ticarethane Sokak, Güle Güle Han 14/2 


Geri Dön