29 / 04 / 2024

Oluşur Çevre Teknolojileri Danışmanlık ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Oluşur Çevre Teknolojileri Danışmanlık ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İbrahim Kaya tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 



Oluşur Çevre Teknolojileri Danışmanlık ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Kaya tarafından kuruldu. 

Oluşur Çevre Teknolojileri Danışmanlık ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1.Her türlü su aritmatik su sistemleri ve su kazanlarının imalat ve montajında kullanılan ana ve yardımcı malzeme ile konusu ile ilgili her türlü makine ve teçhizatın ithalat, ihracatı ve dahili toptan ve perakende ticaretini yapmak hava, gaz, içme ve pis suların arıtım projelerini yapmak arıtma tesislerini kurmak depolama ishal katı atıkları yeniden dönüşüm işletmelerini yapmak ve bunlarla ilgili olarak servis hizmeti vermek. 2.Şirket endüstriyel tesislerde ve ısıtma sistemlerinde kullanılan her türlü bacanın ve baca ekipmanlarının imalatını, ithalatını, ihracatını, alım satımını yapmak. 3.Her türlü ortamda üretilen fikir ve sanat eserlerinin ......ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön