15 / 05 / 2024

Oluşur Çevre Teknolojileri Danışmanlık ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Oluşur Çevre Teknolojileri Danışmanlık ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Oluşur Çevre Teknolojileri Danışmanlık ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İbrahim Kaya tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Finans uzmanı borsa yatırımcılarını uyardı: Bundan sonra hisse seçimi kritik olacak!

ENA Strateji Kurucusu ve Finans Uzmanı Emre Şirin, borsadaki yükselişi değerlendirdi. Şirin ''Borsada 2200 puanlık bir yükseliş oldu. 300-302 dolar üzerinde bir miktar daha potansiyel oluşur.'' diyerek yatırımcılar için önemli açıklamalarda bulundu.

Ev sahibi ve kiracılar nasıl desteklenmeli? Bunlar bir an önce hayata geçirilmezse büyük açık oluşur!

Ev sahipleri ve kiracılar, mağduriyetlerinin sona ermesi için çözüm önerilerini sık sık paylaşıyor. Hem ev sahiplerini hem de kiracıları ilgilendiren yeni bir öneri geldi. İşte X'te yapılan o paylaşım ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Arsa yatırımında nelere dikkat edilmelidir?

Arsa yatırımı, belirli süreçlerden oluşur. Bu yatırım süreci için üç evre söz konusudur. Bu evrelerde dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Peki arsa yatırımında dikkat edilmesi gerekenler nedir? İşte arsa yatırımında dikkat edilmesi gerekenler ile ilgili önemli detaylar...

Kentsel dönüşüm nedir, kentsel dönüşüm nasıl yapılır?

Kentsel dönüşüm, bir bölgenin riskli yapıların yerine yeni ve dayanıklı yapıların inşa edilmesine denir. Bu ifade, belirli bir süreçten oluşur ve süreçte bazı kurallara uyulması gerekir. Peki kentsel dönüşüm nedir ve kentsel dönüşüm nasıl yapılır? İşte kentsel dönüşüm hakkındaki detaylar...

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

Maaşlara yapılacak zam enflasyonu etkiyecek mi? Enflasyon nasıl oluşur?

Ülkemizde oluşan enflasyon vatandaşın alım gücünü düşürürken mevcut ekonomi ile alakalı uzman isimlerin yorumları devam ediyor. O isimlerden biri de Ekonomist Atilla Yeşilada. Maaş zamları sonrası enflasyonun uçuşa geçeceğini söyledi.

Glanco İnşaat Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Glanco İnşaat Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile  Osman Geylan ve Semih Geylan ortaklığında kuruldu. 

Asef Çevre Teknolojileri Mühendislik Makine İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asef Çevre Teknolojileri Mühendislik Makine İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Ayan tarafından kuruldu.

Hizmet akdi nedir, hangi şartlarda oluşur?

Hizmet akdi nedir ve hangi şartlarda oluşur? çalışanlar tarafından sıkça sorulan sorulardan biridir. İşte hizmet akdi ile ilgili detaylar!

Bıoclean Çevre Teknolojileri Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bıoclean Çevre Teknolojileri Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Ömer Kaya tarafından kuruldu.

Rafine Çevre Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Rafine Çevre Teknolojileri Limited Şirketi Tuzla 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Çelebi ve Zeynep Uyak ortaklığında kuruldu.

Diasist Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diasist Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Buğra Kenar tarafından kuruldu.

Ankara'ya 39.27 kilometre bisiklet yolu yapılacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, hayata geçirdiği mega projeler ile fark oluşturuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı iş birliği ile hayata geçirilecek olan bisiklet yolu projesinin detaylarını anlatan Şimşek “Ankara’ya bisiklet köprüsü kuruyoruz. Ankaralılar doğa ile iç içe pedallarını çevire

Oluşur Çevre Teknolojileri Danışmanlık ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Oluşur Çevre Teknolojileri Danışmanlık ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Oluşur Çevre Teknolojileri Danışmanlık ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Kaya tarafından kuruldu. 

Oluşur Çevre Teknolojileri Danışmanlık ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1.Her türlü su aritmatik su sistemleri ve su kazanlarının imalat ve montajında kullanılan ana ve yardımcı malzeme ile konusu ile ilgili her türlü makine ve teçhizatın ithalat, ihracatı ve dahili toptan ve perakende ticaretini yapmak hava, gaz, içme ve pis suların arıtım projelerini yapmak arıtma tesislerini kurmak depolama ishal katı atıkları yeniden dönüşüm işletmelerini yapmak ve bunlarla ilgili olarak servis hizmeti vermek. 2.Şirket endüstriyel tesislerde ve ısıtma sistemlerinde kullanılan her türlü bacanın ve baca ekipmanlarının imalatını, ithalatını, ihracatını, alım satımını...