28 / 07 / 2024

biyomedikal

biyomedikal

Türkiye'nin ilk biyomedikal lisesinin temelleri Çatalca İzzet Mahallesi'nde atıldı.

Ariatech Biyomedikal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ariatech Biyomedikal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Topçu tarafından kuruldu.

Novo Bıoınspıred Technologıes Biyomedikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novo Bıoınspıred Technologıes Biyomedikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kasim Baheşti tarafından kuruldu.

Novo Bıoınspıred Technologıes Biyomedikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novo Bıoınspıred Technologıes Biyomedikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kasim Beheşti tarafından kuruldu.

Royal Bıoınspıred Technologıes Biyomedikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Bıoınspıred Technologıes Biyomedikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Masume Saeıdı tarafıdan kuruldu.

Hospıtal Instrument Biyomedikal Mühendislik Ve Sağlık Teknolojileri Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Hospıtal Instrument Biyomedikal Mühendislik Ve Sağlık Teknolojileri Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaya Yalçın tarafından kuruldu.

Genesis Biyomedikal Sağlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Genesis Biyomedikal Sağlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fitotek İlaç Kozmetik Biyomedikal Biyoteknoloji İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Fitotek İlaç Kozmetik Biyomedikal Biyoteknoloji İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Mehmet Salih Polat ve Erdal Güneş tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Bio İstanbul'a Kanal İstanbul engeli!

Başakşehir’de Sazlıdere Baraj Gölü kenarında hayata geçirilecek olan Bio İstanbul projesinde satışlar durduruldu. Türkiye'nin ilk ekolojik biyomedikal parkı projesi Bio İstanbul projesinin iptal olup olmayacağı henüz belli değil...

Bio City Development Bio İstanbul projesinden çekildi!

Başakşehir'de 400 dönüme inşa edilecek Türkiye'nin ilk ekolojik biyomedikal parkı projesi Bio İstanbul'da yüzde 55 hisseye sahip olan ABD'li Bio City Development çekilme kararı aldı.

Türkiye'nin ilk robotik laboratuvarı Bahçeşehir Üniversitesi’nde açıldı!

Türkiye ilk robotik laboratuvarına kavuştu. Stanford Üniversitesi ile işbirliği yapan Bahçeşehir Üniversitesi, ‘yapay zeka laboratuvarı’ sayesinde biyomedikal, askeri ve tıp alanında yeni buluşlara imza atacak.

Merih Palandöken havadaki elektromanyetik dalgalardan enerji üretti!

Gediz Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Merih Palandöken, havadaki elektromanyetik dalgalardan elektrik üretilip depolanmasını sağlayan proje geliştirdi.

Çatalca'ya Türkiye'nin ilk biyomedikal teknoparkı kuruluyor!

80 bin kişiye istihdam sağlaması beklenen Türkiye'nin ilk biyomedikal teknoparkı Çatalca'da kuruluyor...

Başakşehir Bio İstanbul projesi!

Başahşehir Bio İstanbul projesi 'nde Türkiyenin en gelişmiş çocuk hastanesi, yüksek biyomedikal araştırma ve geliştirme parkı mevcut olacak. Projenin lansmanı 3 Mayıs'ta yapıldı...

biyomedikal Haberi

biyomedikal
Türkiye'nin ilk biyomedikal lisesi Çatalca'ya yapılıyor. İnşaatı 1 yıl içerisinde tamamlanarak Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edilecek İshak Alaton Endüstri ve Meslek Lisesi'nin temeli 29 ekimde atıldı. 24 derslikli öğrenim binası olarak tasarlanan lise Çatalca Belediyesi'nin bağışladığı 87 bin 950 m2'lik alana inşaa edilecek. Lisenin bulunduğu alanda, 4 bloktan oluşan mesleki eğitim binaları, 2 bloktan oluşan kız ve erkek öğrenci yurtları, 3 blok halinde 10'ar daireli öğretmen lojman binaları yer...