04 / 05 / 2024

Biyoteknoloji Araştırma Merkezi nerede

Biyoteknoloji Araştırma Merkezi nerede

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker: "Biyoteknoloji Araştırma Merkezi, bitki ıslahı noktasında çalışmalarımızın dünyadaki en son teknik ve teknolojilerle yapılacağı bir merkez" dedi.

Bu araştırma emeklilerin canını sıkacak! İkramiyeler şimdiden eridi

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Araştırma Merkezi (DİSK-AR)'ın yayımladığı araştırmaya göre, emeklinin resmi enflasyona göre 5 senelik ikramiye kaybı 10 bin TL'ye yaklaştı.

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Karım Jokar tarafından kuruldu.

Alyabiotech Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alyabiotech Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Erdoğan tarafından kuruldu.

Finansal Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Finansal Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31298 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31298 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Vaccizone Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Vaccizone Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 80 bin TL sermaye bedeli ile Nesrin Özeren tarafından kuruldu.

Vision Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Laboratuvar Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Vision Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Laboratuvar Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şule Altındağ tarafından kuruldu.

Genetech Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genetech Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Topcu tarafından kuruldu.

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi'nden Kanal İstanbul açıklaması!

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM), yaptığı açıklamada bazı basın yayın organlarında yer alan "TÜBİTAK, Kanal İstanbul'a karşı" şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Conmel Biyoteknoloji Araştırma Uygulama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Conmel Biyoteknoloji Araştırma Uygulama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güner tarafından kuruldu.

Tarlab Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarlab Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahu Altınkut Uncuoğlu, Göksel Evci, Yıldız Aydın ve Yunus Emre Aktaş ortaklığıyla kuruldu...

Hipoterapi Uygulama ve Araştırma Merkezine konaklama tesisi yapılacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Eskişehir'in Mahmudiye ilçesindeki ESOGÜ Atçılık Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti ve okul bünyesindeki Hipoterapi Uygulama ve Araştırma Merkezi hakkında bilgi aldı

Wenomıx Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Wenomıx Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celalettin Çağlar tarafından kuruldu. 

Biyoteknoloji Araştırma Merkezi nerede Haberi

Biyoteknoloji Araştırma Merkezi nerede

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Biyoteknoloji Araştırma Merkezinin, bitki ıslahı noktasında çalışmaların dünyadaki en son teknik ve teknolojilerle yapılacağı bir merkez olduğunu bildirdi.


Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına bağlı Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü bünyesinde kurulan Biyoteknoloji Araştırma Merkezinin açılışını, Başbakan Ahmet Davutoğlu gerçekleştirdi.


Açılışta konuşan Eker, 59 araştırma enstitüsünü özel sektöre ve sanayicilere açtıklarını söyledi. Eker, "Bu sene 15 milyon lirayı tarım, hayvancılık ve gıda alanında sahadaki somut problemlere somut çözümler getirmek için hazırlanan araştırma projelerini finanse etmek için kullanıyoruz" dedi.


Dünyanın en büyük 3. Tohum Gen Bankasını açtıklarının altını çizen Eker. 117 bin çeşit örnek tohum muhafaza ettiklerini bildirdi.


Biyoteknoloji Araştırma Merkezinin bitki ıslahı noktasında çalışmaların dünyadaki en son teknik ve teknolojilerle yapılacağı bir merkez olduğuna işaret eden Eker,...