03 / 05 / 2024

Bizimevler 4 emlak konut

Bizimevler 4 emlak konut

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. İstanbul Alemdağ Emlak Konutları ve İstanbul Bahçeşehir Ispartakule 2. Bölge 3. Kısım ( Bizimevler 4) İnşaat İşleri'nin kısmi geçici kabulü onaylandı...

Emlakçılar İran'dan memnun döndü!

KUŞEMDER Başkanı Müslüm Yıldırım, İran Uluslararası 4. Emlak Fuarı'ndaki stantlarını ziyaret eden İran Sanayi, Maden ve Ticaret Bakan Yardımcısı Hüseyin Esfahbodi yabancı yatırımcılara açık olduklarını, her türlü kolaylığı göstereceklerini söylediğini aktardı.

Bursa Atış Premium projesi CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye'nin ilk ve en büyük fuarı olup 17-20 Kasım tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayan CNR 4. Emlak-Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı yerli ve yabancı katılımcılarıyla görkemli bir şölene dönüştü.

Tahran 4. Emlak Fuarı 24 - 27 Şubat'ta!

İran’nın en büyük organizatörlerinden Barian Omidi , Tahran Milat Kulesi Uluslararası Fuar Merkezin de 5-5A. 6. Ve 7. Hall de Gerçekleşecek olan 4.Emlak fuarı kapılarını açmaya hazırlanıyor.

CNR'de emlak rüzgarı!

Emlak sektöründe geliştirdiği projelerle adını duyuranların yanı sıra bazı önde gelen firmaların yer aldığı CNR Emlak - 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı, CNR EXP0 Yeşilköy'de gerçekleşiyor.

Piyalepaşa İstanbul 4. CNR Emlak Fuarı’na katıldı!

Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’nda yatırımcılarla buluştu.

Yabancılar Türkiye'ye yatırım yapmaya istekli!

CNR EXPO'da bugün kapılarını ziyarete açan "4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı" kapsamında "CNR İstanbul Emlak Zirvesi" düzenlendi.

Ofton İnşaat, CNR Emlak Fuarı’na satışla başladı!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Avrupa yakasından Elysium Art Şişli, Elysium Soul Beyoğlu, Anadolu yakasından ise Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vurdu

Greenox Residence’ta CNR Emlak Fuarı’na özel kampanya!

Aycan&Feres İş Ortaklığı, 17 – 20 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenen ve emlak sektörünün önde gelen firmalarının bulunduğu 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Greenox Urban Residence projesi ile katılıyor

Piyalepaşa İstanbul, CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

Piyalepaşa İstanbul, Türkiye’nin en büyük emlak fuarı 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’nda yatırımcılarla buluşuyor.

Ofton İnşaat 5 projesiyle CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Soul Beyoğlu ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vuracak.

Yeni inşaat projeleri CNR Emlak 2016'da tanıtılacak!

Gayrimenkul sektörünün aktörleri, 17-20 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek “Emlak 2016 – 4.Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı” ve fuar kapsamında gerçekleştirilecek “CNR İstanbul Gayrimenkul Zirvesi” ile CNR EXPO’da buluşuyor.

Emlak Konut'tan Ankara, Kocaeli ve Niğde'ye 4.500 konut!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Ankara, Kocaeli-Gebze ve Niğde'de orta ve ortanın altına hitap eden 4 bin 500 konutu ekimin sonu ve kasımın başı itibarıyla satışa sunacaklarını belirtti.

Emlak Konut'un tarihi kampanyası 4 ay uzatıldı!

Emlak Konut GYO, konut satışlarını canlandırmak için ağustosta başlattığı 1 aylık tarihi kampanyayı 4 ay daha uzattı . Geçmişe dönük borçların kapatılması için başlatılan yüzde 20 indirim seçeneği ise 30 Eylül’e kadar sürecek.

Bizimevler 4 emlak konut Haberi

Bizimevler 4 emlak konut

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz projelerinden İstanbul Alemdağ Emlak Konutları İnşaatları ile Adaiçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İkmal İşleri'nde 526 Ada 1, 2, 3 Parsellerde Bulunan Konut İnşaatları ile 527 Ada 1 Parselde Bulunan İlköğretim Okulu İnşaat İşleri ve İstanbul Bahçeşehir Ispartakule 2. Bölge 3. Kısım Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde 543 Ada 1 Parsel'de Bulunan T2 Blok İnşaat İşleri'nin Kısmi Geçici Kabulleri yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanakları 22.08.2013 tarihinde...