05 / 05 / 2024

Bizimevler 8 Avcılar teslimleri

Bizimevler 8 Avcılar teslimleri

Bizimevler 8 projesi 19 bin 739 metrekare alan üzerine İhlas Holding tarafından inşa ediliyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri sunuluyor...

Ata GYO Avcılar'da 2 dükkan aldı!

Ata GYO İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Kabataş mevkiinde, 6 Pafta, 23032 no.lu parselde kayıtlı, "Asma Katlı Depolu Dükkan" niteliğindeki 7 nolu bağımsız bölümü KDV Hariç 4 milyon 410 bin TL bedelle 529/66443 arsa paylı 8 nolu bağımsız bölümü KDV Hariç 4 milyon 557 bin TL bedelle satın aldı.

Avcılar'da bakımsızlıktan çürüyen ev için yıkım kararı!

Avcılar'da 8 senedir ev sahiplerine ulaşılamayan ve bakımsızlıktan çürüyen apartman için yıkım kararı alındı Yıkım ihale yoluyla gerçekleşecek.

Avcılar Garden'da 3+1'ler 1.8 milyon TL'ye!

Bayburtlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Avcılar Garden projesinde satışlar devam ediyor. Projede fiyatlar 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor.

Avcılar'da 8 ayda 5 mahalle dönüştürüldü!

Avcılar Belediyesi Başkanı Turan Hançerli, "5 mahallemizde 50 bin insanın dönüşüm sorununu çözdük. 8 ay sürdü" dedi. 

Avcılar'da ağır hasarlı bina 4 aydır yıkılmayı bekliyor!

İstanbul'da yaşanan 5,8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören Avcılar'daki bina 4 aydır yıkım için bekliyor. 

Avcılar'da müftülüğe ait lojman mühürlendi!

İstanbul’da 26 Eylül'de yaşanan 5.8 büyüklüğündeki deprem sonrası Avcılar'da yapılan kontroller sonucu riskli bulunan müftülüğe ait 8 daireli lojman ile 45 yıllık 3 daireli bina mühürlendi...

Avcılar'da 10 bin bina yenilenecek! 

İstanbul’daki 5.8’lik depremin ardından birçok ildeki binada hasar oluştu. Avcılar da deprem hasarın çok olduğu illerden biri oldu. Deprem sonrası Avcılar’da, belediye tarafından yapılan incelemelerden sonra 10 bin binanın yenileneceği duyuruldu…

Avcılar'daki Hacı Ahmet Tükenmez Camii'nin diğer minaresi de söküldü!

İstanbul’da yaşanan 5.8 büyüklüğündeki deprem sonucu hasar alan Avcılar’daki Hacı Ahmet Tükenmez Camii minaresi sökülerek yıkılmıştı. İkinci minaresi için de risk taşıdığı gerekçesi ile yıkım kararı alındı…

Avcılar'da yıkılan cami minaresinin geri kalanı da söküldü!

Silivri açıklarında oluşan 5.8'lik depremin ardından Avcılar'da yıkılan cami minaresinin geri kalan bölümü 200 tonluk vinç yardımıyla söküldü.

Avcılar’da eski yapıların fiyatı dibe vurdu, yenilerin tavan yaptı!

Silivri açıklarında geçtiğimiz haftalarda meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından en çok etkilenen ilçelerin başında gelen Avcılar’da son 15 gün içerisinde satılık veya kiralık eski yapıların fiyatı dibe düştü.

Deprem sonrası Avcılar'da yan yatan bina mühürlendi!

İstanbul’da gerçekleşen depremden sonra hasarlı binalar için denetimler sıkılaştı. Avcılar E-5 karayolu yakınında uzun süredir yana yatık şekilde duran 40 yıllık bina 5.8’lik deprem sonrası boşaltılarak mühürlendi...

İÜ Avcılar Veteriner Fakültesi binası tahliye ediliyor!

Silivri açıklarında geçtiğimiz hafta olan 5.8’lik deprem sonrasında Avcılar’daki İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi’nde kolonların zarar gördü...

Avcılar'da 8 mahallenin imar plan notları İBB komisyonunda!

İstanbul Avcılar Belediyesi, ömrünü tamamlamış eski yapıların yenilenmesi, sürdürülebilir ve sağlıklı yaşam alanları oluşturmak amacıyla imar planlarını yeniliyor. 

Bizimevler 8 Avcılar teslimleri Haberi

Bizimevler 8 Avcılar teslimleri

İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule'de hayata geçirilen Bizimevler 8 projesi İhlas Holding imzası taşıyor. Proje 19 bin 739 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Bizimevler 8 Ispartakule projesi toplam 254 konut ve 8 ticari üniteden meydana geliyor. Proje 22 ve 25 katlı iki konut, 2 katlı bir ticaret bloğu olarak planlandı. 


Bizimevler 8 Avcılar ne zaman teslim?


Ispartakule Bizimevler 8 teslimleri Aralık 2019 tarihinde yapılacak. Bizimevler 8 Ispartakule projesinde spor alanı, çocuk oyun alanı, fitness, sauna, yüzme havuzu, otopark gibi imkanlar da olacak.


Bizimevler 8 Ispartakule projesinde 85 tane 2+1, 88 tane 3+1, 81 tane 4+1 daire olacak. Proje 65 bin 124 metrekare inşaat alanına sahip.


*Haberdeki görsel Bizim Evler 7'ye aittir.


Tel: 0212 405 10 00

Web: http://www.bizimevler.com.tr/

Gizem...