21 / 05 / 2024

bizimevler ardıçlı satış ofisi telefon

bizimevler ardıçlı satış ofisi telefon

Toplam 275 daire ve 18 adet ticari alana yer verilen Bizim Evler Ardıçlı projesi İhlas Holding ve Gülle Tekstil ortaklığı ile hayata geçirildi. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Erzurum'da 68.7 milyon TL'ye kat karşılığı satış ihalesi!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum'da kat karşılığı satış ihalesi düzenliyor.

Meydan Ardıçlı'nın ikinci etap teslimleri yıl sonunda yapılacak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Meydan Ardıçlı'nın ikinci etap teslimlerinin yıl sonunda yapılacağını söyledi.

Meydan Ardıçlı’ya Çinlilerden yoğun ilgi!

Esenyurt’un değerli projelerinden biri olan Meydan Ardıçlı projesinin bir bloğun tamamı Çinli yatırımcılar tarafından satın alındı.

Meydan Ardıçlı’nın 2’inci etabında teslimler başlıyor!  

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt’ta hayata geçirilen 'Meydan Ardıçlı’nın 282 daireden oluşan ikinci etabının yüzde 75’lik kısmı tamamlandı.

Meydan Ardıçlı markaların radarında! Ticari alanlara rekor talep!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt’ta inşa edilen 'Meydan Ardıçlı' projesi, ulusal ve uluslararası markaların radarında. Dev projede 2 ticari blokta yükselen alışveriş ve eğlence imkânı sunan sokak ve caddelerden oluşan 125 ticari üniteye rekor talep geldi.

Özyurtlar'dan Meydan Ardıçlı'da yabancıya dev satış!

'Meydan Ardıçlı'ya yabancı yatırımcılar akın ediyor. Başta Çin olmak üzere, İran, Yemen ve Cezayirli yatırımcılara 80 adet ticari alan satıldı...

Meydan Ardıçlı'da hemen tapu, hemen teslim!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt'ta inşa edilen Meydan Ardıçlı projesinde hemen tapu ve hemen teslim fırsatı sunuluyor...

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Selçuklu Ardıçlı projesinin ihalesi yapıldı.

TOKİ Konya Ardıçlı 4. Etap ihalesi 10 Temmuz'da!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 4. Etap 594 adet konut ve 75 dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 10 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Meydan Ardıçlı'da yüzde 10 peşinat fırsatı!

'Meydan Ardıçlı' projesi, kamu bankalarının başlattığı yüzde 0.64 faiz oranı, 12 ödemesiz 180 ay vadelendirme seçeneği sunan dev kampanyaya dâhil oldu. Projede, daire fiyatları 450 bin liradan başlıyor...

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2. Etap ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 2. etap 512 adet konut ,35 adet dükkan ve 1 adet cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Selçuklu Ardıçlı kura sonuçları 02.03.2020!

Selçuklu Ardıçlı kura sonuçları 02.03.2020 haberimizde yer alıyor. İşte Ardıçlı TOKİ kura sonucu ve Selçuklu TOKİ kura sonucu isim listesi...

TOKİ Selçuklu Ardıçlı 2020 kura sonucu kazananlar listesi!

TOKİ Selçuklu Ardıçlı 2020 kura sonucu kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte Ardıçlı TOKİ kura sonucu listesi ve TOKİ Selçuklu kura sonucu 2020 listesi...

bizimevler ardıçlı satış ofisi telefon Haberi

bizimevler ardıçlı satış ofisi telefon

İhlas Holding ve Gülle Tekstil ortaklığı ile hayata geçirilen Bizim Evler Ardıçlı projesi eski çelik eşya fabrikasının yerine yapılıyor. Proje İstanbul Esenyurt'ta yükseliyor. 


Toplam 275 daire ve 18 ticari birimden oluşan Bizim Evler Ardıçlı Konutları 26 bin 575 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Projede teslimlerin 2019 yılının sonunda yapılması planlanıyor. 


Bizimevler Ardıçlı Evleri'nde 110 adet 2+1 daire, 75 adet 3+1 daire, 90 adet 4+1 daireye yer veriliyor. Bizimevler Ardıçlı projesinin toplam inşaat alanı 75 bin 302 metrekare. 


Esenyurt Bizimevler Ardıçlı projesinde konut blokları 2 bodrum, zemin + 6 katlı olarak, ticaret bloğu iki katlı olarak planlandı. Proje üç konut bloğu ve bir ticaret bloğu olarak yükseliyor. 


Bizim Evler Ardıçlı Konutları 50 bin 302 metrekarelik alan konut alanı, 6 bin metrekarelik alan ticaret alanı, 19...