17 / 05 / 2024

BJK Fulya Şan Ökten Tesisleri yıkılacak mı

BJK Fulya Şan Ökten Tesisleri yıkılacak mı

BJK Fulya Şan Ökten Tesisleri'nin yeniden yapılandırma çalışmaları için gerçekleştirilecek yıkım işlemleri önümüzdeki cuma günü Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla başlayacak.

'Fikret Orman, Fulya'daki otoparkı el altından kiraya verdi' iddiası!

Beşiktaş kulübü Başkanı Fikret Orman’ın, BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi içerisinde bulunan ve günlük cirosu 35 bin ile 40 bin lira arasında değişen 2500 araç kapasiteli otoparkı, ihalesiz bir şekilde aylığı sadece 30 bin liradan 15 yıllığına kiraya verdiği iddia ediliyor. 

BJK Süleyman Seba Tesisleri’nde yeni kiracı arayışında!

Şampiyonluğunu kutlayan Beşiktaş Jimnastik Kulubü (BJK), İstanbul Fulya’da yer alan Süleyman Seba Tesisleri’ndeki ticari alan için yeni kiracılar arıyor.

Fulya'daki Beşiktaş Şan Ökten Tesisleri yenileniyor!

Vodafone Arena’nın inşaat çalışmalarını başlatmak için İnönü Stadı’na ilk kazmayı vuran Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün de Şan Ökten Tesisleri için kolları sıvadı. Orman, yıkım töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

BJK Fulya Şan Ökten Tesisleri yıkılacak!

BJK Fulya Şan Ökten Tesisleri'nin yeniden yapılandırma çalışmaları için gerçekleştirilecek yıkım işlemleri önümüzdeki cuma günü Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla başlayacak.

BJK Şan Ökten Kamp Ve Eğitim Binası inşaat ihalesi 15 Eylül'de!

"BJK Şan Ökten Kamp Ve Eğitim Binası" inşaat işleri belli istekliler arasında ihale edilecek. BJK Şan Ökten Kamp Ve Eğitim Binası inşaat işleri ihalesi 15 Eylül 2015 yapılacak.

BJK Beşiktaş İnşaat iksa işleri ihalesi 14 Ağustos'ta!

"BJK Şan Ökten Kamp Ve Eğitim Binası" iksa işleri belli istekliler arasında ihale edilecek. BJK Beşiktaş İnşaat iksa işleri ihalesi 14 Ağustos'ta saat 14.00'de gerçekleşecek.

Trend Fulya 101 projesinde 250 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Tek blok halinde yükselen Trend Fulya 101, fiyat listesini 250 bin dolardan açtı. 22 adet daireden oluşan projenin, Aralık ayında teslim edilmesi hedefleniyor. Projede yüzde 20 peşinat ve 0 faiz imkanları var.

Beşiktaş, Fulya'daki Süleyman Seba Kompleksi'ne taşınıyor!

Yıllardır Akaretler'de yer alan ve şu anda BJK Plaza'da bulunan siyah-beyazlılarda kulübün tüm birimleri Fulya'daki Süleyman Seba Kompleksi'ne taşınacak

Süleyman Seba, Fulya tesislerinin haline isyan etti!

Fulya'daki şžan Ökten Tesisleri'nin son halini gören Beşiktaş Kulübü  Başkanı Süleyman Seba ' Burası mezbeleliğe dönmüş dedi. bu duruma düşürenlere yazıklar olsun. Yöneticiler bir an önce Beşiktaş'ın adına yakışır şekilde burayı düzeltsin' dedi  

Rahşan Gülşan: AVM denilince tüylerim tiken tiken oluyor!

Rahşan Gülşan: Dünkü Radikal'de Anıtlar Kurulu'nun neden BJK'nın projesine karşı olduğunun haberi vardı. Abdullah Kılıç'ın haberinde tam olarak şu satırlar var: Bakanlığın statla ilgili temel itiraz noktası yerine 70 yataklı butik otel, alışveriş üniteler

Beşiktaşın stat projesi ile ilgili izin çıktı!

 Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, "kimilerinin bir hayal olarak gördüğü BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksini yaptığımız gibi, stadımızı da Beşiktaşımıza kazandıracağız" dedi

Fulya Sanat Sitesi, AKM'nin alternatifi oluyor!

Yalçın Doğan, Hürriyet Gazetesi'ndeki bugünkü köşesinde "27 Kasım 1978-27 Kasım 2010" başlıklı yazıyı kaleme aldı... AKM’ye alternatif: Fulya Sanat Sitesi

Aşçıoğlu, Fulya 'da fuar merkezi açıyor!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu, Fulya Fuar ve Kongre Merkezi adıyla faaliyet gösterecek şirket için Selenyum Plaza"daki yaklaşık 5 bin metrekarelik alanı BJK"dan 25 yıllığına kiraladıklarını açıkladı

BJK Fulya Şan Ökten Tesisleri yıkılacak mı Haberi

BJK Fulya Şan Ökten Tesisleri yıkılacak mı

BJK Fulya Şan Ökten Tesisleri'nin yeniden yapılandırma çalışmaları için gerçekleştirilecek yıkım işlemleri önümüzdeki cuma günü Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla başlayacak.Yeniden yapılandırma çalışmalarıyla dünya standartlarına ulaşması beklenen tesis, Şan Ökten Sporcu Kamp Eğitim Merkezi adını alacak.


Çok amaçlı ve kulüp ihtiyaçlarına yönelik kullanılacak olan tesisin projesi hem İstanbul Büyükşehir Belediyesi hem de Beşiktaş Belediyesi tarafından onaylandı. Toplam 6 bin metrekare alanlı yeni binanın dışı cam kaplama olacak. Şan Ökten Sporcu Kamp Eğitim Merkezi projesinin 12 ayda tamamlanarak hizmete sunulması planlanıyor.


Kulüpten yapılan açıklamada, şu bilgilere yer verildi: “Geçmiş dönemlerde BJK Fulya Şan Ökten Tesisleri, Divan Kurulu Üyeleri’nin faydalanacağı bir lokal haline getirilmesi gibi projelerle değerlendirmek istense de herhangi bir sonuç elde edilemedi.


Beşiktaş Yönetim Kurulu, Başkan Fikret Orman’ın önderliğinde birçok proje...