02 / 05 / 2024

BJK Plaza ne kadara kiraya veriliyor

BJK Plaza ne kadara kiraya veriliyor

VODAFONE Arena bitince Beşiktaş’ın Akaretler’deki BJK Plaza’da bulunan yönetim ofisleri stada taşınacak. Beşiktaş, 14 katlı kulüp binasını kiraya verip kasasını dolduracak.

Nurol Life, Nurol Residence ve Nurol Plaza'nın değeri 2 milyar TL'ye koşuyor!

Nurol GYO Nurol Life, Nurol Residence ve Nurol Plaza'nın 2023 yıl sonu değerini açıkladı. Peki projelerin değerleri ne kadar oldu? İşte o rakamlar... 

Rk Plaza İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Rk Plaza İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Güneş Bayram tarafından kuruldu.

BJK No:1903 Mehmet Üstünkaya Tesisleri'ne 2 ödül birden!

Yüksek Mimar Feza Koca tarafından tasarlanan ve uygulaması yapılan BJK No:1903 Mehmet Üstünkaya Tesisleri projesi, bir yılda 4 ödül birden aldı. Proje, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri töreninden 2 ödülle döndü.

BJK Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisleri'ne iki ödül!

Yüksek Mimar Feza Koca imzası taşıyan No:1903 BJK Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisleri, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde iki farklı ödülün sahibi olmayı başardı. 

Balance Güneşli'de avantajlı yatırım imkanı!

Avantajlı kiralama ve satışların devam ettiği Balance Güneşli, kurumların farklı ihtiyaçlarına göre plaza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor...

MOD Ekspres ve MOD Güneşli projeleri yolda!

Bahçelievler, Basın Ekspres Yolu ve çevresinde birçok rezidans, site, plaza, eğitim ve sağlık kurumu inşa eden MOD Gayrimenkul, önümüzdeki dönemde MOD Ekspres ve Güneşli projelerini hayata geçirecek.

Plaza Romania Ofis projesine En İyi Ofis ödülü!

Fiba Commercial Properties’in AVM ile birleşik nizamda kurgulayarak yenilediği ofis binası projesi ‘Plaza Romania Ofis’, Forbes Romanya tarafından ‘En İyi Ofis’ ödülüne layık görüldü.

Antalya 2000 Plaza'nın 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Doğuş GYO portföyünde yer alan "Antalya 2000 Plaza" gayrimenkulüne ilişkin olarak Taksim Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporunu yayınladı.

BJK Plaza'dan 5 milyon dolarlık kira geliri!

Beşiktaş'tan 5 milyon dolarlık hamle BJK Plaza'da dün son Yönetim Kurulu toplantısını yapan Beşiktaş yönetimi, Akaretler Yokuşu'na veda ediyor.

Bakırköy Yaşam Köyü'nün BJK'ye devredilmesi endişe yarattı!

Bakırköy’deki Yaşam Köyü’nün kullanım hakkının 10 yıllığına BJK Derneği’ne verilmesi, spor sahaları ve kreşlere yeni kayıt alınmaması çevre sakinlerini endişelendirdi. Tesislerden yararlanan vatandaş, “Yaşam Köyü halka kapanmasın” diyor

Nurol Park Güneşli şantiyesinde eylem yapıldı!

Nurol Park Güneşli şantiyesinde, K2 Mühendislik'e çalışan 5 işçi, ücretleri ödenmeden işten atıldıkları için Nurol GYO Plaza önünde direnişe başladı, 5 işçinin ücretleri ödenene kadar eylemlerini sürdürecekleri belirtti.

Via GYO ve Crowne Plaza İstanbul Asia'ya İnsana Saygı ödülü!

Via GYO ve Crowne Plaza İstanbul Asia, Eventus Fuarcılık tarafından düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi’nde Kariyer.net tarafından “İnsana Saygı” ödülüne layık görüldü.

İzmir Gümüş Plaza Optimus Ofisleri!

Konuma göre Ege Üniversite Hastanesi'ne 3 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede her katta 13 adet ofis bulunuyor. İzmir Gümüş Plaza Optimus Ofisleri alanları 48 metrekare uzaklıkta bulunuyor.

BJK Plaza ne kadara kiraya veriliyor Haberi

BJK Plaza ne kadara kiraya veriliyor

VODAFONE Arena bitince Beşiktaş’ın Akaretler’deki BJK Plaza’da bulunan yönetim ofisleri stada taşınacak. Siyah-beyazlı yönetim, ardından bu binayı komple kiraya verecek. BJK Plaza zemin katla birlikte 13 katlı. Binanın her bir katı 700 metrekare. Yani toplamda 9 bin 800 metrekare alana sahip. 

2 KATI KULLANIYOR

BEŞİKTAŞ bu binanın sadece zemin katını ve 13. katını kullanıyor. Diğer 12 katta başka şirketler var. Binanın büyük bölümünü de dünyaca ünlü bir denetim şirketi kullanıyor. 

SİYAH-BEYAZLILAR buradan çıkınca 14 katı kiraya verecek. Yönetim, binanın metrekaresini 29 dolardan kiralayacak. Bu durumda aylık kira 284 bin 200 dolar, yıllık kira 3 milyon 410 bin 50 dolar oluyor. Fakat Beşiktaş, BJK Plaza’yı 5 yıllığına, ücreti peşin alarak kiralamayı düşünüyor. 5 yıllık kira da 17 milyon 52 bin dolara tekabül ediyor....