02 / 05 / 2024

Bk Isıtma Mimarlık Proje İnşaat iletişim

Bk Isıtma Mimarlık Proje İnşaat iletişim

Bk Isıtma Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Kaya tarafından kuruldu.

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Selçuk Akpınar tarafından kuruldu.

Bküp Mimarlık Anonim Şirketi Anonim Şirketi kuruldu!

Bküp Mimarlık Anonim Şirketi Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Bahar Yücel tarafından kuruldu.

Bk Isıtma Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bk Isıtma Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Kaya tarafından kuruldu.

Bk Proje Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bk Proje Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Cömert tarafından kuruldu.

 Aktaş Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Isı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Isı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Tajdin Aktaş tarafından kuruldu. 

BK İç Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BK İç Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Kolay, Kerem Kolay, Semih Bayındır ve Başak Bayındır ortaklığında kuruldu.

Gem Mimarlık İnşaat ve Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gem Mimarlık İnşaat ve Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Söylemez ve Ali Rıza Keskin ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Eyüp, Karadolap Mahallesi'nde kuruldu.

Artı34 Mimarlık İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı34 Mimarlık İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Erçis tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da Ümraniye Gündoğdu Sitesi'nde kuruldu.

Türk Ytong Arkimeet 2013’te mimarlık çevreleriyle buluştu!

Bu yıl 50. kuruluş yıldönümünü kutlayan Türk Ytong, 7-8 Ekim’de Haliç Kongre Merkezi’nde yapılan Arkimeet 2013’te mimarlık çevreleriyle buluştu. Ytong Isı Yalıtım Plağı” ve Ytong donatılı malzemeleriyle dikkat çekti.

Bina Mimarlık Mühendislik şirketi kuruldu!

Bina Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Bk Isıtma Mimarlık Proje İnşaat iletişim Haberi

Bk Isıtma Mimarlık Proje İnşaat iletişim

Bk Isıtma Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Kaya tarafından kuruldu.

Bk Isıtma Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Ülke çapında tesis edilmekte olan doğalgaz şebekelerinden ev, apartman, işyeri ve sınai vesair tesislere doğalgaz hatları çekmek, doğalgaz veya diğer yakıtlarla çalışan brülör, kalorifer kazanları, kat kaloriferleri tesis etmek, doğalgaz ile çalışan diğer konut, işyeri ve sanayi gereçlerinin tesisat, montaj ve bakımı, onarım işlerini yapmak, bu hizmet ve montajlar için gerekli araç gereç. makine ve yedek parça, her türlü alet ve edevatları almak, satmak, ithal ve ihraç etmek, mümessillik ve komisyonculuğunu yapmak. 2. Elektrik, katı yakıt, likit petrol gazı vesair yakıtlar ile işleyen konut ve işyerlerinde...