28 / 04 / 2024

bkk

bkk

Kent konseyleri arasında yapılanması ve faaliyetleriyle örnek bir kurum haline gelen Bursa Kent Konseyi, Türkiye Belediyeler Birliği ve İsveç Belediyeler Birliği’nin ortaklaşa yürüttüğü Tuselog Programı kapsamında 6 farklı belediyenin yöneticilerini ağırl

Bursa Bey Sarayı kalıntıları çevresinde başlayan bir inşaat tespit edildi!

Bursa Kent Konseyi (BKK) Tarihi Kültürel Miras Çalışma Grubu üyeleri. Tarihi Bey Sarayı kalıntıları çevresinde başlayan bir inşaat tespit etti. BBK üyeleri, "Bu bölge çok önemli bir dünya mirasını barındırıyor." dedi.

Beko Dem Çay Makinesi en ucuza nereden alınır? Fiyatları ne kadar?  İşte Beko 13 Mart 2023 fiyat listesi

Çay severler dikkat! Sizin için BKK 2220 IC Beko Dem Çay Makinesi Çay Makinesi'ni en ucuza alabileceğiniz yerleri araştırdık ve listeledik. İşte Beko dem çay makinesi özellikleri ve fiyat listesi..

Beko'dan BKK 2210 IN Beko dem çay makinesine 200 TL indirim! İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Beko'dan BKK 2210 IN Beko dem çay makinesine 200 TL indirim yapıldı! Peki, KK 2210 IN Beko dem çay makinesi fiyatları ne kadar oldu? İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Bursa'da Sarı Kadı Abdullah Cami yeniden inşa edilecek!

Atatürk Meydanı'ndaki Sarı Kadı Abdullah Camii için harekete geçen BKK'ın çalışmaları meyvelerini verdi. 550 yıllık caminin yeniden inşa edilmesi için imar planlarında değişildik yapılacak.

Bursa Kent Konseyi en iyi kent konseyi seçildi!

Bu yıl sekizincisi düzenlenen 'Belediye Oscarları' ve 'Yılın Belediye Ve Yerel Yönetim Projeleri' ödül töreninde, 2014 yılının en iyi kent konseyi' ödülü Bursa Kent Konseyi'ne (BKK) verildi.

Konut satışında KDV oranı nedir?

Maliye Bakanlığı; 01/01/2013-28515 tarih ve nolu resmi gazetede yayınlanan 2012/4116 Sayılı BKK ile KDV uygulamasına yönelik değişikliklere yer verdi. Buna göre konut satışınsa KDV oranı nedir?

Bursa Bey Sarayı kalıntıları çevresinde başlayan bir inşaat tespit edildi!

Bursa Kent Konseyi (BKK) Tarihi Kültürel Miras Çalışma Grubu üyeleri. Tarihi Bey Sarayı kalıntıları çevresinde başlayan bir inşaat tespit etti. BBK üyeleri, "Bu bölge çok önemli bir dünya mirasını barındırıyor." dedi.

BKK, Bey Sarayı çevresinde başlayan bir inşaat tespit etti!

Bursa'nın Osmanlı Devletine 130 yıl payitahtlık yaptığını söyleyen BKK Tarihi Kültürel Miras Çalışma Grubu üyeleri, Osmanlı'nın ilk 6 padişahının devleti yönettiği yer olan Bey Sarayının Tophane bölgesinde bulunduğunu belirtti...

Bursa'daki Bey Sarayı çevresinde inşaata rastlanıldı!

Bursa Kent Konseyi (BKK) Tarihi Kültürel Miras Çalışma Grubu üyeleri, Osmanlı'ya 130 yıl başkentlik yapan Bursa'da, Tarihi Bey Sarayı'nın çevresinde başlayan bir inşaat tespit etti...

bkk Haberi

bkk

Türkiye Belediyeler Birliği ve İsveç Belediyeler Birliği’nin ortaklaşa yürüttüğü ‘Türk-İsveç Yerel Yönetimler Ortaklığı Programı (Tuselog)’ kapsamında Denizli, Çorum, Osmaniye, Kartal (İstanbul), Akdeniz (Mersin), Gölcük (Kocaeli) belediyelerinden üst yöneticiler ile proje ekip temsilcileri, BKK’yi ziyaret etti. Belediyelerde hizmet planlaması, mahalle bazlı çalışmalar, mahalle ekiplerinin kurulması ve kent konseyleri başta olmak üzere platformların işleyişi alanlarında çalışmalar yapan ekip, bu kapsamda Türkiye’nin en aktif ve en güçlü kent konseyi olan Bursa Kent Konseyi’ni yerinde inceleme imkanı buldu.

Ziyarette, BKK Başkanı Semih Pala, BKK Genel Sekreteri Dr. Enes Battal Keskin, Yerel Gündem Şube Müdürü Neslişah Kuşku, BKK Genel Sekreter Yardımcıları Cüneyt Acar ve Murat Başlar ile kent konseyi personeli hazır bulundu. 

‘Tüm ilçelerde kent konseyleri kurulmasını istiyoruz’


Tanıtım videosunun ardından konuşan BKK Başkanı Semih Pala, Bursa...