06 / 05 / 2024

Black Sea Construction İnşaat iletişim

Black Sea Construction İnşaat iletişim

Black Sea Construction İnşaat Anonim Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Black Sea Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Black Sea Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umaır Saeed tarafından kuruldu.

Black Sea Invest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Sea Invest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Black Sea Invest INC. tarafından kuruldu.

Black Sea Construction İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Black Sea Construction İnşaat Anonim Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Sea Pearl Ataköy Evleri ne zaman teslim?

Sea Pearl Ataköy ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. İlk etabı satışa sunulan projede 631 adet konut bulunuyor. Peki Sea Pearl Ataköy Evleri ne zaman teslim edilecek?

Sea Pearl Ataköy'de yüzde 5 peşinatla! 36 ay 0 faizle!

İki farklı ödeme seçeneği sunulan Sea Pearl Ataköy projesinde yüzde 5 peşinata 40 ay vadeli ödeme ya da yüzde 10 peşinata 36 ay faizsiz ödeme seçeneği sağlanıyor.

Ataköy Sea Pearl telefon numarası!

Ataköy Sea Pearl telefon numarası 0212 559 60 09 olarak belirlendi. Firma bünyesinde 48 ay 0 faiz imkanı sunan projede daire fiyatları metrekare bazında 7 bin 200 dolardan başlangıç gösteriyor.

Sea Pearl Ataköy Evleri satılık!

Sea Pearl Ataköy Evleri satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Konut teslimlerinin 2017 yılı Temmuz ayında yapılması planlanan proje 127 bin 600 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Kuzu İnşaat Sea Pearl Ataköy fiyat!

Kuzu İnşaat Sea Pearl Ataköy fiyat listesi dairelerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İlk etabında 631 adet dairenin satışa sunulduğu proje Ataköy sahilde hayata geçiriliyor.

Sea Pearl daire teslimleri ne zaman?

İstanbul Ataköy sahilde, 2,7 milyar dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilen Sea Pearl Ataköy 'de banka kredisi ile konut sahibi olabilmek mümkün. Peki Sea Pearl daire teslimleri ne zaman yapılacak?

Sea Pearl Ataköy satış ofisi telefon!

Sea Pearl Ataköy satış ofisi telefon numarası 0212 559 60 09 olarak belirlendi. İlk etabında 631 adet daire satışa sunulan projede dairelerin alanları 88 metrekare ile 398 metrekare arasında değişiyor.

Sea Pearl Bakırköy ödeme planı!

Sea Pearl Bakırköy ödeme planına göre yüzde 5 peşinatta, kalan bedel için 48 ay vade imkanı uygulanıyor. Yatırım değeri 2,7 milyar dolar olarak belirlendiği projede toplam 1.381 adet daire bulunuyor.

Kuzu Grup Sea Pearl daire fiyatları!

Kuzu Grup Sea Pearl daire fiyatları metrekare bazında 7 bin 200 dolardan başlıyor. Daire tiplerinin 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı seçenkete dizayn edildiği projede toplam 1.381 adet daire bulunuyor.

Sea Pearl Evleri teslim tarihi!

Sea Pearl Evleri teslim tarihi olarak Temmuz 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Ataköy sahilde inşa edilen proje 127 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Black Sea Construction İnşaat iletişim Haberi

Black Sea Construction İnşaat iletişim

Black Sea Construction İnşaat Anonim Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Black Sea Construction İnşaat Anonim Şirketi konusu:
İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özelinşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, gölet ve iskele,...