07 / 05 / 2024

BlackRock türkiyede ofis mi açacak

BlackRock türkiyede ofis mi açacak

Yönettiği fon tutarı 4.5 trilyon dolar olan dünyanın en büyük varlık yönetim şirketi BlackRock, Türkiye’de ofis açmayı planlıyor.BlackRock EMEA Bölgesi iShares Satış Direktörü Leen Maijaard, İsrail’de ofis açacağız.''dedi.

Dünya devi BlackRock Türkiye’de ofis açacak!

BlackRock EMEA Bölgesi iShares Satış Direktörü Leen Maijaard, Güney Afrika, İsrail ve Türkiye'ye odaklandıklarını ifade ederek "Güney Afrika'da ofisimiz var onu büyüteceğiz. Türkiye'de de ofis açmayı planlıyoruz" dedi...

Galataport’ta 250 ofis görücüye çıktı!

İstanbul’un gündemini yıllardır meşgul eden mega projesi Galataport'ta 250 ofis görücüye çıktı. Projenin tanıtımı, ofis ve yeme içme alanlarının kiralamaları başladı.

Türkiye’deki ofis pazarı nereye gidiyor?

Türkiye ofis piyasasını şekillendiren üç kentin toplam A sınıfı ofis stoku 8,5 milyon metrekareyi buluyor. Bunun da 2023’e kadar 11 milyona ulaşacağı tahmin ediliyor.

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Ofis kiralarında Levent yine zirvede!

Cushman & Wakefield Türkiye Ofis ve Perakende Pazarına Bakış 2018 Dördüncü Çeyrek raporunu yayınladı. Rapora göre 2018 yılında gerçekleşen ofis kiralama işlemleri bir önceki yılın rakamlarına yakın olarak kaydedildi. 

Ofis kiralarında Levent zirveden düşmüyor!

Cushman & Wakefield Türkiye Ofis ve Perakende Pazarına Bakış 2018 Üçüncü Çeyrek raporunu yayınladı. Açıklanan rapora göre kur dalgalanmalarına paralel olarak kira bedellerinin esnemesi bekleniyor. 

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

Ofis pazarında kiralama ve satış hızı azaldı!

Son yıllarda en fazla yatırım çeken alanların başında gelen Türkiye ofis pazarında kiralama ve satış talepleri azaldı. 2015 yılında toplam 327 bin m2 olan işlem sayısı 2016 yılında azalarak 202 bin m2’ye düştü.

Century 21 Türkiye ofis sayısını 93'ten 130'a çıkarmayı hedefliyor!

Ükemizin en büyük kurumsal gayrimenkul firmaları arasında yer alan Century 21 Türkiye, 2016 yılında gayrimenkul pazarlama ofis ağını ülke genelinde 93'ten 130'a çıkarmayı hedefliyor.

Century 21 Türkiye ofis sayısını 130'a çıkartacak!

Ülkemizin en büyük kurumsal gayrimenkul firmaları arasında yer alan Century 21 Türkiye, 2016 yılında gayrimenkul pazarlama ofis ağını ülke genelinde 93'ten 130'a çıkarmayı hedefliyor.

ERA Türkiye ofis sayısını 35'e yükseltti!

Uluslararası gayrimenkul şirketi ERA, ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak Türkiye’deki yatırımlarına devam etme kararı aldı. İzmir’e iki ofis birden açan ERA, böylece ülkemizdeki ofis sayısını 35’e yükseltti.

ERA Türkiye ofis sayısını 35'e çıkardı!

Uluslararası gayrimenkul şirketi ERA. ekonomiye oian güveninin göstergesi olarak Türkiye'deki yatırımlarına devam etme kararı aldı. Bu kapsamda son olarak İzmir'e iki ofis birden açan ERA, böylece ülkemizdeki ofis sayısını 35'e yükseltti.

ERA Türkiye ERA NORM'u Kartal'da açtı!

‘ Nitelikli Gayrimenkul Pazarlama ’ alanında Türkiye’ye yeni bir anlayışı getiren ERA Türkiye, ofis ağını hız kesmeden genişletmeye devam ediyor. ERA Türkiye ERA NORM'u Kartal'da açtı.

Blackrock, Türkiye’de ofis açıyor!

Yönettiği fon tutarı 4.5 trilyon dolar olan dünyanın en büyük varlık yönetim şirketi BlackRock, Türkiye’de ofis açmayı planlıyor.BlackRock EMEA Bölgesi iShares Satış Direktörü Leen Maijaard, İsrail’de ofis açacağız.''dedi.

BlackRock türkiyede ofis mi açacak Haberi

BlackRock türkiyede ofis mi açacak


4.5 trilyon dolarlık fon yönetimi ile dünyanın en büyük varlık yönetim şirketi olan BlackRock, Türkiye’de ofis açmayı planlıyor. BlackRock EMEA Bölgesi iShares Satış Direktörü Leen Maijaard, Güney Afrika, İsrail ve Türkiye’ye odaklandıklarını ifade ederek, “Güney Afrika odağımızda. Orada ofisimiz var ve daha da büyüteceğiz. İkinci sırada İsrail yer alıyor. İsrail’de ofis açacağız. Onun ardından da Türkiye’de ofis açmayı planlıyoruz” diye konuştu. Maijaard, süreye ilişkin bilgi vermedi. 


Saxo Bank’ın Türkiye iştiraki Saxo Capital Markets Menkul Kıymetler’in BlackRock’ın kurduğu ve yöneticisi olduğu farklı borsalarda işlem gören yatırım fonlarını Türk yatırımcısına sunmasına yönelik düzenlenen basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Maijaard, 1 milyar dolar Türk hisse senedine yatırım yapan 2 tane ETF’lerinin bulunduğunu, iShares MSCI Turkey fonlarının 500 milyon dolarlık fon olduğunu ifade...