02 / 05 / 2024

Blanco eviye

Blanco eviye

Eviye ve armatür üreten Blanco, 2016 koleksiyonunu beğeniye sundu. Marka, yeni eviye modeliyle pratik çözümler ve şıklık sunmayı hedefliyor. Yeni eviye modeli 9 farklı renk alternatifine sahip.

Blanca Blanco'nun California'daki evi kül oldu!

ABD'nin California eyaletinde başlayan orman yangınının yarattığı felaket gün yüzüne çıkıyor. Blanca Blanco'nun evi yıkıntıya döndü.

Artema mutfaklara hareket getiriyor!

Artema, el duşlu yeni eviye bataryalarıyla, mutfakları hareketlendiriyor. Artema Tasarım Ekibi’nin imzasını taşıyan bataryalar, 10 yıl kaplama garantisiyle sunuluyor.

Blanco 2016 koleksiyonunu beğeniye sundu!

Eviye ve armatür üreten Blanco, 2016 koleksiyonunu beğeniye sundu. Marka, yeni eviye modeliyle pratik çözümler ve şıklık sunmayı hedefliyor. Yeni eviye modeli 9 farklı renk alternatifine sahip.

Pera Ankastre 2015'te yüzde 15 büyüyecek!

Öztiryakiler Blanco Genel Müdürü Nadir Erbil Öztiryakiler Grup güvencesiyle faaliyetlerine devam eden Pera Ankastre'nin her yıl istikrarlı büyüme gösterdiğini belirtti..

Blancoculina-S Mini ile mutfaklara kolaylık geliyor!

Mutfakların ünlü markası Blanco, yeni ürünü Blancoculina - S Mini 'yi beğeniye sundu. Blancoculina - S Mini, güvenlik ve hijyen sertifikasına sahip. Mutfakta pratikliği hedefliyor.

Blanco'nun ödüllü tasarım ekibinden yeni ürün Blanco Jaron!

Öztiryakiler Grup tarafından Türk mutfaklarındaki yerini alan eviye ve armatür markası Blanco, ödüllü tasarım ekibi SteelArt imzalı yeni ürünü Blanco Jaron ile adından söz ettiriyor.

Blanco Jaron mutfakların yeni ürünü olarak tasarlandı!

Eviye ve armatür markası Blanco, yeni ürünü Blanco Jaron 'u müşterilerinin beğenisine sundu. Mutfaktaki çalışma alanından maksimum konfor ortaya çıkarmayı hedefleyen tasarım SteelArt imzası taşıyor.

E.C.A. Mina serisi, armatürde tasarrufun tek çözümü!

E.C.A. Mina Serisi lavabo ve eviye bataryaları soğuk konumda açıldığı için “siz” istemedikçe sıcak su akıtmaz. Böylece bilinçsizce kombinin tetiklenerek çalışmasını engellenir. Doğalgaz harcaması azalır.

Blancoaxis eviye, özgün tasarımı ile dikkat çekiyor!

Blanco, farklı tasarımlarıyla mutfakların konseptini değiştiriyor. Marka, Blancoaxis eviye ile mutfaklara yeni bir yorum getirerek paslanmaz çelik eviye ve armatürlerde mutfakların iyisi olduğunu da kanıtlıyor.

Schock, yeni ürünü kırmızı eviye!

Schock; sevgiyi, aşkı çağrıştıran kırmızıyı romantik ev sahipleri için Waterfall D-150 eviye ile buluşturdu. Yeni çağın, postmodern mutfak trenlerine uyumlu model özellikleri ile de bir eviyeden beklenenin fazlasını veriyor...

İnşaattaki ivme Blanco ve Perayı ilk 3'e taşıyacak!

Ankastre markaları Blanco ve Pera, konut projeleriyle hedefini büyüttü. Blanco Öztiryakiler Genel Müdürü Erbil “Hedef ilk üç”dedi

Blanco yeni mutfak koleksiyonunu tanıttı!

Alman Blanco, en son koleksiyonunu Mutfak Dünyası 2012 Fuarı'nda tanıttı...

Blanco koleksiyonunu Mutfak Dünyası 2012 Fuarı'nda tanıtacak!

Eviye ve armatürde tasarım üstünlüğünün ulaştığı en son boyutlarla birlikte kalite ve yeniliğin uyumlu birlikteliğini de gözler önüne seren dünyaca ünlü Alman markası BLANCO, en son koleksiyonunu Mutfak Dünyası 2012 Fuarı'nda tanıtmaya hazır

Blanco eviye Haberi

Blanco eviye

Eviye ve armatür üreten Blanco, 2016 koleksiyonunu beğeniye sundu. Marka, yeni eviye modeliyle pratik çözümler ve şıklık sunmayı hedefliyor. Ürünün paslanmaz çelik ara süzgeci, cam kesme tahtası ve ahşap keme tahtası gibi seçenekleri var. Yeni eviye modeli 9 farklı renk alternatifine...