22 / 05 / 2024

Pera Ankastre 2015'te yüzde 15 büyüyecek!

Pera Ankastre 2015'te yüzde 15 büyüyecek!

Öztiryakiler Blanco Genel Müdürü Nadir Erbil Öztiryakiler Grup güvencesiyle faaliyetlerine devam eden Pera Ankastre'nin her yıl istikrarlı büyüme gösterdiğini belirtti..



Öztiryakiler Grup güvencesiyle faaliyetlerine devam eden Pera Ankastre'nin her yıl istikrarlı büyüme gösterdiğini belirten Öztiryakiler Blanco Genel Müdürü Nadir Erbil, "2014 yılı cirosunda ilk yarı yılda bir önceki yıla göre yüzde 40'ın üzerinde büyüme gerçekleşti. Ancak ikinci yarıda gerek yurtiçi, gerekse yurtdışında yüzde 20 seviyelerine geriledi" diye konuştu. Erbil, öte yandan ülke ekonomisinde yaşanan olumsuz koşullar nedeni ile firmanın 2015 yılı büyüme hedefinin yüzde 15 olduğunu belirtti. İnşaatın ankastre sektörü için lokomotif konumda bulunduğunu söyleyen Erbil, "Firmamız açısından da 2013 ve 2014 yılı toplu konut projeleri sayesinde verimli geçti. İstanbul ağırlıklı birçok marka projede eviye, armatür ve çöp öğütücülerimizle başarılı sözleşmelere imza attık ve bu yıl içinde de hız kesilmedi. 2014 yılı ciromuzun yaklaşık yüzde 30'u projelerden kaynaklandı" dedi. 

Aralık ayında piyasaya sundu Firmanın model ankastre fırınlarım Aralık ayında piyasaya sunduğu bilgisini veren Nadir Erbil, söz konusu ürünün 11 fonksiyonu bulunduğunu kaydetti. Erbil, "Bir tepsi + bir derin tepsi, bir trivet ızgara + bir tel ızgara, teleskopik raf ve inox tel raf sistemleri var. Cam kontrol paneli ve dekoratif cam kapak, çift fırın camı, soğutma fanı, kolay çıkarılabilir iç cam, emniyet termostatı ve kolay temizlenebilir emaye iç yüzey; 65 litre iç hacmi bulunan fırının diğer özellikleri arasında yer alıyor" şeklinde konuştu. Öte yandan Erbil, ankastre fırınının teknolojik olduğu kadar estetik çizgilerin de mutfaklara yansıyacağı öngörüsünde bulundu. 


Dünya ek


Geri Dön